Pauza de animatie – „Salma si misterul cartii magice”

Filmele de animatie ii atrag ca un magnet pe cei mici si pe bun dreptate! Povestea si personajele pe care le descoperim vizionandu-le ne raman intiparite in minte, la fel si frumusetea si calitatea imaginilor.

O astfel de animatie, plina de culoare, este „Salma si misterul cartii magice”, ideala atat pentru copii, dar si pentru parintii care vor sa se relaxeze dupa o zi plina. Filmul spune povestea Salmei, o tanara curajoasa care cauta adevarul despre parintii ei, care au disparut, dar si explicatia pentru puterile ei misterioase.

Intr-o zi Salma gaseste o carte speciala, plina de povesti despre Santa Clara si istoria locuitorilor de acolo. Inarmata cu aceasta carte magica, ea porneste intr-o aventura fascinanta impreuna cu cei doi prieteni ai ei, extraordinar de sufletisti, Jorge si Pedro, pentru a gasi veriga lipsa din istoria ei personala si pentru a-si cunoaste parintii pierduti demult.

Pe langa faptul ca va ajuta sa va relaxati si sa petreceti timp de calitate impreuna, filmele, in special cele animate, pot fi educative pentru copii.
Filmele le dezvolta celor mici imaginatia, atentia si spiritul de observatie, ii ajuta sa isi extinda vocabularul si sa invete sa povesteasca folosindu-si propriile cuvinte.

„Salma si misterul cartii magice” este un film animat distribuit de Ro Image 2000 si Prorom, ce va putea fi vizionat la cinema in varianta subtitrata sau dublata in limba romana.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s