Paul Ipate: Tot ce fac este pentru copiii mei

Paul Ipate: Tot ce fac este pentru copiii mei

Despre sine in rolul de tata, Paul Ipate spune ca se considera un parinte „fermo-cald” pentru copiii sai, Achim si Zora. Cum se traduce aceasta titulatura in experientele din familie ne-a explicat actorul in emisiunea Tati in dialog. Daca ai ratat discutia sa cu Alex Zamfir, te invitam sa asculti interviul in podcastul de aici.

Incerc sa urmez, cumva, reteta lui tata. El, fost militar, avea in sange chestia asta de disciplina, era foarte ferm uneori – nu m-a batut niciodata, nu am luat o palma de la tata – si, in acelasi timp, era de o caldura si de o bunatate iesite din comun. A stiut sa pastreze echilibrul asta si sa jongleze cu chestiile astea”, ne-a povestit Paul Ipate.

Acum, aflat si el in ipostaza de tata, actorul isi doreste sa transmita mai departe ce a invatat de la propriii parinti. Isi doreste sa nu isi cocoloseasca parintii si sa ii lase sa isi aleaga propriul drum in viata. „De la un punct incolo, nu mai ai cum sa intervii in autoeducarea lor”, mai spune el.

Desi, pentru Achim, Paul Ipate este tata vitreg, el nu vrea sa faca nicio diferenta intre baiatul de 6 ani si Zora, fetita sa naturala, de doar 10 luni. In plus, Paul si Achim au stabilit ca, inainte de toate, ei sunt cei mai buni prieteni.

Fiecare gura de aer pe care o respir este, cumva, directionata catre copiii mei. Si tot ce fac, undeva in spate, exista acest gand ca fac pentru copiii mei.

Despre cum s-a simtit tinand-o pe Zora pentru prima data in brate iti va povesti chiar el, in podcastul de mai jos.

Daca vrei sa il vezi pe Paul Ipate pe scena, vino pe 24 noiembrie, la Sala Palatului, la spectacolul „Cum se face”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s