Cum dai libertate si siguranta copiilor pentru a deveni autonomi

Pe 21 noiembrie, te invitam la conferinta GRATUITA pentru parinti si viitori parinti, cu Otilia Mantelers, „Cum dai libertate si siguranta copiilor pentru a deveni autonomi”.

Evenimentul are loc de la ora 18:00, la Hotel Ramada Nord.

AGENDA CONFERINTEI

Autonomia incepe cu un DA!

Copiii au nevoie de liberatate pentru a-si dezvolta autonomia, insa au nevoie in acelasi timp si de siguranta. Este un echilibru pe care il putem atinge prin stabilirea limitelor cu blandete in timp ce ii incurajam sa exploreze, sa incerce, sa isi afirme personalitatea.  Vom afla de la Otilia Mantelers – Expert in parenting –  cum putem gasi acest echilibru pentru sustinerea autonomiei copiilor nostri.

Copiii aleg ce mananca?

Pana unde poate merge autonomia la masa? Cum trebuie sa arate meniul zilnic al unui copil pe grupe de varsta astfel incat sa nu-i lezam autonomia (libertatea de a alege ce si cand mananca) dar in acelasi timp sa beneficieze de o nutritie echilibrata. Aflam raspunsul de la Dr. Simona Carniciu – Medic specialist in diabet, nutritie si boli metabolice.

Atelierele de joaca Pam Pam

Ateliere de joaca pentru copii, in care isi vor exersa dexteritatea, jocul in echipa, abilitatile fizice si, nu in ultimul rand, creativitatea. Personaje de poveste ne vor  invita la joaca: stafeta, sotron, vom vana baloane, vom juca jocuri logice si vom crea medalii pentru cei mai autonomi copii. Atelierele vor fi special create pentru doua grupe de varsta: 3-5 ani si 6-8 ani.

MODERATOR

Anca Bold Gheorghe

Mai multe detalii despre agenda evenimentului aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s