Pasaport pentru cultura

In acest weekend, elevii din Bucuresti sunt invitati sa ia parte in proiectul “Pasaport pentru cultura”, cu tema “Iubesti natura? Recicleaza!” Afla ce informatii vor primi copiii si ce premii pot castiga la eveniment.

Sambata, de la ora 15.00, la Sun Plaza, si duminica, de la aceeasi ora, la Cora Pantelimon, elevii din clasele primare si gimnaziale vor invata cum sa protejeze natura, jucandu-se si invatand.

Copiii vor afla informatii despre mediu si vor participa la concursuri de cultura generala. Si, pentru ca luna mai este luna biologiei si a stiintelor naturale, se va discuta despre ecologie si protejarea mediului inconjurator.

Tot in cadrul proiectului, se vor organiza o parada a hainelor confectionate din materiale reciclate, o tombola cu premii pentru elevi si profesori si concursul Cine aduce cele mai multe peturi.

Scolile gimnaziale din capitala, din judetul Ilfov si elevii de la Palatul Copiilor Bucuresti vor incanta publicul cu momente artistice.

Evenimentul este organizat de Corint Educational, Asociatia Corint Pro Lectura si Fundaţia Lumea Cora, in parteneriat cu Ministerul Educatiei Nationale.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s