Parintii, interesati de conferintele Ai Copil

La Teatrul Luceafarul din Iasi a avut loc sambata, 2 aprilie, in premiera in aceasta zona a tarii, prima conferinta din cadrul proiectului “Ai copil. Invata sa fii parinte!”.
Adresata parintilor care vor sa invete cum sa aiba o relatie cat mai sanatoasa, frumoasa si armonioasa cu copiii lor, conferinta a reunit 350 de participanti, mamici si tatici veniti nu doar din judetul Iasi, dar si din judetele Bacau si Vaslui, pentru a petrece o zi discutand cu specialisti in cresterea si educarea copiilor.

In cadrul evenimentului, trainerul Cristina Negut le-a aratat parintilor un nou mod de a vedea relatia cu copiii lor, Dr. Raluca Ghionaru impreuna cu Prof. univ. dr. Pavel Chirila, prezent prin intermediul unui interviu filmat, au vorbit despre cum pot fi evitate greselile majore in alimentatie pentru a trai sanatos, Prof. Dr. Sorin Mihalache a discutat despre emotiile si formarea “mintii” copiilor, trainerul Monica Reu i-a invatat pe parinti cum pot comunica nonviolent cu cei mici, iar Ruxandra Parjoleanu, reprezentantul firmei Microsoft, a facut cunoscute cateva modalitati prin care putem sa ferim copiii de partea rea a internetului.

In paralel cu sesiunea de comunicari au fost organizate si activitati pentru copiii participantilor la conferinta. 70 de prichindei cu varste intre 5 si 11 ani s-au distrat desenand la atelierul de creativitate alaturi de etnologul Ciprian Voicila si descoperind jocuri de inteligenta la Atelierul Mindlab, sustinut de trainerul Alina Niculita.

Din feedback-ul scris al parintilor participanti la eveniment a reiesit ca temele sustinute in conferinta au avut un impact mare, foarte mare si chiar impresionant asupra lor. De asemenea, toti participantii si-au manifestat interesul pentru urmatoarele conferinte „Ai copil” si chiar au propus teme de interes pentru ei.

Seria de conferinte „Ai copil. Invata sa fii parinte!” continua cu o noua intalnire la Bucuresti. Aici, parintii sunt asteptati in Aula Magna a Academiei de Studii Economice pe 16 aprilie, pentru a descoperi cum pot deveni cei mai buni prieteni ai copiii lor.

In cadrul conferintei de la Bucuresti, parintii vor avea ocazia sa-i intalneasca pe trainerul Cristina Negut, Prof. univ. dr. Pavel Chirila, Prof. Dr. Sorin Mihalache, trainerul Monica Reu le va arata cum se poate comunica nonviolent, iar psihologul Diana Stanculeanu le va vorbi despre ce inseamna „dependenta” si cum putem feri copiii sa devina dependenti. De asemenea, reprezentantii firmei Microsoft vor fi prezenti la intalnire pentru a le arata participantilor cum pot fi feriti copiii de „internetul rau”.

Si la Bucuresti, 50 dintre copiii parintilor participanti la conferinta isi vor putea petrece ziua la ateliere de creativitate si Mind Lab, facandu-si noi prieteni si descoperind jocuri inteligente.

Gasesti mai multe detalii despre programul conferintei si modalitatea de inscriere pe www.aicopil.ro

Iata cateva imagini de la Conferinta Ai Copil de la Iasi: 

[media=”253″ width=”480″ height=”365″]

 

Vezi mai jos cateva fotografii de la Conferinta Ai Copil de la Iasi: 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s