Orarul familiei 2.0
In aceasta perioada aproape toata lumea isi petrece timpul in casa. Copiii au un program, parintii au un alt program. E foarte greu sa te acomodezi la noile conditii, dar nu imposibil. Ai inceput deja sa faci un orar personalizat al familiei tale sau urmeaza sa te apuci de unul?

, placerea gustului intens, iti vine in ajutor cu cateva ponturi de care poti tine cont!

Stii deja ca orarul familiei tale, trebuie sa cuprinda atat activitatile celor mici, cat si activitatile tale. Nu uita insa, sa inserezi si micile voastre obiceiuri care va fac fericiti!

 

Chiar si in zilele acestea pline de provocari,  te sustine sa le transformi intr-o stare de bine. Noteaza in orar mici placeri precum un film bun, o cafea pe balcon la apusul soarelui sau un desert savurat dimineata pe balcon. Indrazneste sa descoperi noi experiente acasa ce se pot transforma in motive de bucurie.

Iar, atunci cand ai nevoie de o pauza pentru ca stim ca exista in viata oricarui parinte si astfel de momente, este alaturi de tine si de toti parintii care vor sa isi pastreze  viata sociala si  hobby-urile, intr-un context in care este necesara distantarea sociala.

Trece in orarul familiei tale si momentele pe care ti le rezervi pentru socializarea cu cei dragi pe care nu i-ai vazut de mult. Pe langa call-urile de la munca,  sustine si discutiile pe care le poti avea chiar cu colegii sau cu prieteni cu care nu te -ai auzit de mult pe unele dintre subiectele voastre comune.

Ai terminat de citit o carte buna? Poate ca maine ai un loc in orar in care sa iti rezervi timp pentru un apel telefonic cu un amic bun.

Stai organizat in casa! Iar daca simti ca ti-ai pierdut optimismul vei gasi o sursa de inspiratie de la ceilalti parinti care au facut deja un orar al familiei 2.0 si ne impartasesc din experienta lor, in fiecare luni, miercuri si vineri de la ora 10:15 in cadrul emisiunii Happy Music.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s