Ora de Tehnologie: Seminar gratuit pentru parintii responsabili

Pe 27 iunie, de la ora 17:00, Scoala Parintilor Responsabili organizeaza Ora de Tehnologie, al treilea seminar gratuit din 2018, la Teatrul Elisabeta. Inscrierile au inceput deja, asa ca rezerva-ti un loc.

Ora de tehnologie aduce la catedra specialisti care vor oferi parintilor informatii utile si interesante, pentru a intelege rolul tehnologiei in viata de familie si in dezvoltarea copilului. Pentru ca acum nu ne folosim de tehnologie, ci o traim la propriu si, desi avem nevoie de ea, responsabilitatea noastra, ca parinti este sa o folosim intr-un mod constructiv, sa stim cum sa educam copiii, nu in trecut, ci in prezent, dar in asa fel incat sa nu le furam viitorul.

Ora de Tehnologie: Speakeri si Lectii

In cadrul seminarului, toti parintii sunt invitati sa isi traseze un ghid propriu de utilizare a tehnologiei, ascultand sfaturile celor mai buni specialisti in domeniu.

Lectia 1: Ghid pe varste: strategii responsabile de utilizare a tehnologiei

  • pentru copii: Liviu Arsene, Global Cybersecurity Analyst la Bitdefender;
  • pentru parinti: Sorin Stanica, Comisar de Politie, Inspectoratul general al Politiei.

Lectia 2: Tehnologia si psihologia unui copil stabil emotional si cognitiv – Radu Leca, Psiholog clinician

Lectia 3: Drepturile copilului pe internet – Silvia Iorgulescu, Sef sector formare Institutul Roman pentru Drepturile Omului

Lectia 4: Tehnologia si anatomia creierului copilului – Dr. Cristina Lupu, Medic specialist neurolog

Inscrierile la Ora de tehnologie se pe site-ul Qbebe.ro.

Grabeste-te! Locurile sunt limitate!

Detalii despre Scoala Parintilor Responsabili si seminariile organizate poti afla aici: http://www.qbebe.ro/familia/scoala_parintilor_responsabili.

Vezi videoclipuri de la editii anterioare aici: https://www.youtube.com/user/Qbebe1/playlists?sort=dd&shelf_id=2&view=50

Seminariile Scolii Parintilor Responsabili sunt kid-friendly. Parintii care nu au posibilitatea de a lasa copilasii in grija altcuiva, sunt invitati sa vina alaturi de ei, deoarece va exista o Camera de Joaca plina de distractie pentru cei mici.

 

Despre Scoala Parintilor Responsabili

Scoala Parintilor Responsabili este o campanie sociala, modelata de o serie de seminarii gratuite pentru parinti care aduc la catedra cei mai bine pregatiti specialisti pe teme specifice. Scopul campaniei este sa ofere acces facil parintilor catre o trusa de informatii complete si corecte prin care sa fie stimulati si sustinuti in a creste copiii frumosi si sanatosi. Campania a deschis portile scolii in octombrie 2016, si de atunci a organizat 14 seminarii gratuite, care au adunat peste 2300 de parinti si viitori parinti si au adus la catedra peste 85 de specialisti bine pregatiti.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s