gravida si plaja

Expunerea la soare in timpul sarcinii: Beneficii si pericole

Sunt situatii in care soarele poate fi chiar util pentru femeia gravida, insa trebuie sa tii cont de anumite reguli. La Traieste Sanatos cu Simona, iti oferim sfaturile de care ai nevoie, astfel incat expunerea la soare in timpul sarcinii sa iti aduca numai beneficii.

Vestea buna este ca femeia gravida poate sta la plaja, dar cu masura si respectand anumite intervale orare. Cu alte cuvinte, dupa cum ne informeaza dr. Oana Spanu, medic dermatolog, expunerea la soare se poate face dimineata si dupa-amiaza, nu in mijlocul zilei, timp de 10-15 minute pe zi.

Totodata, este extrem de important ca graviduta sa se dea cu produse de fotoprotectie destinate tenului sensibil, cu un factor de protectie ridicat, pentru a nu risca alergii, afectiuni de tip melasma si pentru a proteja pielea si alunitele. Pentru expunerea la soare in timpul sarcinii, poti folosi si o crema de protectie pentru copii.

Afla si mai multe sfaturi despre cum te poti bucura de vara si de soare cand esti insarcinata, acum, la Traieste Sanatos cu Simona.

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s