Ora de Educatie Rutiera predata catre 100 de cadre didactice din Bucuresti

Ora de Educatie Rutiera predata catre 100 de cadre didactice din Bucuresti

Daca pe 7 noiembrie a inceput cea de-a patra editie a proiectului Ora de Educatie Rutiera, astazi se incheie prima parte a acestuia, prin finalizarea cursurilor in Sectorul 1, unde Asociatia EDIT si Asociatia Impreuna Pas cu Pas au ajuns in 26 scoli, implicit in fata a 4000 elevi de clasa a III-a si a IV-a.

Mai mult, in parteneriat cu Casa Corpului Didactic si ISMB, prin sprijinul Politiei Romane, in cadrul proiectului s-a realizat prima metodologie de educatie rutiera, in baza careia au fost formate pe 18 si 19 noiembrie peste 100 de cadre didactice din Bucuresti, urmand ca pana la sfarsitul anului scolar sa mai fie formate inca 400.

Intr-o singura luna, Ora de Educatie Rutiera s-a extins si in afara scolilor, avand loc trei workshop-uri de prim ajutor in incinta Bucuresti Mall, unde cei mici, dar si parintii si invatatoarele acestora, au invatat lucruri utile care pot salva viata unei persoane.

In plus, pe langa cei 100 studenti voluntari care sunt implicati in Ora de Educatie Rutiera, se alatura si voluntarii #AlwaysYesToEducation, dupa cum spune si Tal Lahav CEO SIXT New Kopel Group, noul partener al proiectului:

„#AlwaysYesToEducation este pentru SIXT New Kopel Group mai mult decat un proiect de responsabilitate sociala. Este un angajament pe care compania noastra, prin voluntarii si partenerii sai si-l asuma in fata copiilor si a societatii. Educatia este premisa unui viitor mai bun, de aceea initiativele noastre sunt de importanta  majora”.

Cursurile Ora de Educatie Rutiera continua de pe 15 ianuarie in Sectorul 2, urmand ca multe alte evenimente si activitati in aer liber sa aiba loc pana la finalizarea editiei a patra de pe data de 15 iunie 2018.  

De asemenea, din primavara lui 2018, proiectul va ajunge si in marile orase din tara, precum Cluj, Iasi sau Timisoara.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s