Opera Nationala Bucuresti si-a reluat spectacolele in Sala Mare

Opera Nationala Bucuresti si-a redeschis portile publicului in weekend-ul 12-14 februarie, cu opera „Nunta lui Figaro” de W. A. Mozart.

Spectacolele continua in Sala Mare a Operei Nationale Bucuresti in saptamana 15 – 21 februarie 2021, cu trei titluri celebre din repertoriul universal.

Miercuri, 17 februarie, incepand cu ora 18:30, publicul e invitat la spectacolul „Carmina Burana” de Carl Orff, in conceptul regizoral al lui Alexandru Nagy. La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Ciprian Teodorascu.

Sambata, 20 februarie, incepand cu ora 18:30, este programat spectacolul „La Traviata” de Giuseppe Verdi, in regia lui Paul Curran. La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Ciprian Teodorascu.

Duminica, 21 februarie, incepand cu ora 18:30, pe scena Operei Nationale Bucuresti va avea loc spectacolul coupé de dans contemporan „Tango. Radio & Juliet” in coregrafia lui Edward Clug.

In aceasta prima etapa de reluare a spectacolelor, pentru a respecta cu strictete recomandarile autoritatilor privind distantarea sociala, Sala Mare functioneaza la 30% din capacitate, astfel ca din cele aproape 1.000 de locuri sunt disponibile publicului doar 30%.

Biletele se pot achizitiona de la Casa de Bilete a Operei Nationale Bucuresti si online.

Accesul la spectacole se face cu minim o ora inaintea evenimentului, in conditii de siguranta si respectand normele in vigoare in contextul actual al pandemiei cu virusul COVID-19. De asemenea, pentru ca publicul sa se bucure in siguranta de fiecare spectacol, reprezentatiile vor avea o durata mai scurta, conform normelor oficiale in vigoare.

Regulamentul de participare poate fi consultat aici.

Biletele achizitionate pentru spectacolele anulate si transformate in vouchere pot fi folosite la achizitionarea biletelor la urmatoarele reprezentatii ce vor fi puse in vanzare pe site-ul Operei Nationale Bucuresti. Mai multe detalii se gasesc aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s