Olympus recreaza viata la ferma, la Scoala de SuperEroi!

Toti copiii au superputeri, iar eroii Itsy Bitsy sunt gata sa ii ajute sa si le descopere! Asa ca pe 7 septembrie, toti copiii vin in Parcul Lumea Copiilor din Bucuresti, la cea mai tare scoala din Galaxie: Scoala de SuperEroi! Pe langa Itsy, Bitsy si SuperZapa, cei mici vor face cunostinta cu inca trei supereroi gata sa ii ajute sa isi descopere si sa isi antreneze superputerile.

Prietenii de la Olympus, care vara aceasta au fost alaturi de noi si la RadioPlaja Itsy Bitsy si s-au asigurat ca cei mici isi iau doza de energie din sucurile naturale de fructe, vin si la Scoala de SuperEroi cu activitati care sigur ii vor incanta pe toti prichindeii!

Echipati cu palarioare din paie, copiii vor avea parte de o experienta apropiata de viata la ferma si vor deveni ucenicii fermierului Olympus. Acesta le va arata micutilor cum vacutele si oile dau lapte si cum ajunge in magazine lapticul pe care il beau in fiecare zi.

Copiii se vor juca prin baloti de fan si vor afla cat de importante sunt produsele lactate pentru o crestere sanatoasa si armonioasa. Bineinteles, isi vor putea face poze alaturi de fermierul Olympus si isi vor putea reface dozele de energie cu delicioasele iaurturi Olympus!

De asemenea, am pregatit planse de colorat cu animalutele Olympus, jocuri educative, puzzle-uri, jocuri energice de tenis si cate si mai cate. Le descoperim pe toate sambata, de la 10:00 la 20:00, la Scoala de SuperEroi!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s