Ograda Veseliei: Ferma pentru toata familia!

Ofera-i copilului tau o experienta aparte, departe de agitatia urbana, facand o vizita la o ferma autentica! Ograda Veseliei ii asteapta pe cei mari si mici cu o multime de activitati, jocuri si, in special, animalute de toate felurile!

Pentru copii, devine din ce in ce mai greu sa le explici cum traiau bunicii lor – fara tehnologie, cu muncile campului si ingrijirea animalelor. (Mai ales daca cei mici traiesc la oras si nu au unde sa mearga la tara.)

De ce sunt aceste lucruri importante? In primul rand, aerul curat de la tara inseamna sanatate pe paine. Apoi, este o ocazie pentru copii sa interactioneze cu animalele in mediul lor, pe viu.

Ferma Ograda Veseliei este un loc care face toate aceste lucruri posibile, intr-o excursie in familie, spre vremuri mai simple, in satul uitat de timp – Arsa. Departe de civilizatie si poluarea de la oras, in plin camp, atat copiii cat si parintii se pot bucura de aer curat si sanatos, animale vesele si multe activitati interactive!

Copiii se vor putea juca, vor putea admira, mangaia si chiar hrani caprite pitice, porci vietnamezi, iepurasi, miei si ieduti si multe pasari de curte, precum gaini si cocosi de rasa, rate, bibilici, curci si gaste. De asemenea, cei mici vor fi intampinati si de blanda vacuta Lili si de jucausul ponei Trandafir.

In functie de anotimp, copiii pot participa la diverse activitati de prin gospodarie, cum ar fi: plantarea rasadurilor, tunderea oilor, depozitatul fanului, culegerea si prepararea porumbului pentru fiert sau scoaterea cartofilor din pamant. Iar daca vremea este neprielnica (daca ploua sau daca este prea cald afara), copiii au un loc de joaca si in interior, unde pot desena si colora ce au invatat din viata ca la tara.

LR-0031Ograda Veseliei mai ofera si alte activitati pentru copii si adulti. De exemplu, labirintul din baloti de paie este principala atractie. Mai sunt si turnuri de catarat cu pod mobil, o tiroliana si o sumedenie de jucarii!

Intre timp, parintii se pot racori cu o bautura, la terasa situata in apropierea locului de joaca, de unde isi pot urmari micutii.

Pret:

  • 8 lei – pentru copii
  • 10 lei – pentru adulti

Unde: Ograda Veseliei se afla in localitatea constanteana Arsa, la 12 km de Mangalia.

Distanta Neptun parc de distractie  – Ograda Veseliei
Distanta Jupiter parc de distractie  – Ograda Veseliei
Distanta Venus parc de distractie  – Ograda Veseliei
Distanta Saturn parc de distractie  – Ograda veseliei
Distanta 2 Mai parc de distractie  – Ograda veseliei

La Ograda Veseliei, se pot organiza si excursii cu gradinita sau scoala sau petreceri pentru copii. Pentru mai multe informatii, intra pe site-ul fermei.

sursa foto: ogradaveseliei.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s