Nava spatiala Green Bee se pregateste din nou de decolare!

Green Revolution lanseaza astazi al treilea sezon al celui mai amplu proiect de educatie ecologica din Romania – Green Bee.

Proiectul Green Bee se adreseaza copiilor cu varste intre 6 si 14 ani. Obiectivul? Schimbarea atitudinii fata de mediul inconjurator, prin intermediul unei abordari interactive a ecologiei si a unui stil de viata echilibrat.

Proiectul Green Bee se bazeaza pe tehnica invatarii prin joc, prin intermediul unei calatorii imaginare in spatiu, la bordul navei Green Bee din Parcul Tineretului.

Anul acesta, proiectul Green Bee se va desfasura pana pe 30 noiembrie 2015 si aduce o serie de noutati si provocari pentru copii, care vor invata lucruri interesante despre ecologie. De asemenea, sub indrumarea unor specialisti in bucatarie si nutritie, prin implicarea in activitati distractive de gatit sau nutritie, vor afla si care sunt beneficiile unui stil de viata sanatos si echilibrat.

,,Educatia copiilor intr-un spirit responsabil fata de mediu este o componenta importanta a dezvoltarii sustenabile. In cele doua sezoane, peste 21.000 de copii au participat la proiectul Green Bee si au invatat cat de important este sa protejam mediul in care traim,a declarat Raluca Fiter – Presedintele Asociatiei Green Revolution.

Nava spatiala Green Bee este pozitionata in parcul Tineretului, zona Rozariu si este pregatita de decolare. Echipajul acesteia, Capitanul Raxo si Secundul Noni ii asteapta pe micii exploratori in fiecare zi, de luni pana duminica, intre orele 10:00 si 18:00. Intarea este gratuita.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s