Ofera cadouri intr-o cutie de pantofi!

ECCO da startul noii editii a campaniei Shoe Box – Cadoul din cutia de pantofi. Afla aici cum poti face un copil fericit.

Pana pe 15 decembrie 2015, ECCO strange cadouri pentru copii saraci, impachetate in… cutii de pantofi! Cei care doresc sa faca o fapta buna si sa se alature editiei #‎ShoeBox2015 pot aduce dulciuri, jucarii, rechizite, haine, obiecte de igiena personala sau orice alt obiect dragut, singura conditie fiind sa fie lucruri noi.

Inveleste o cutie de pantofi in hartie de impachetat cadouri (fara sa lipesti capacul), umple-o cu obiectele alese de tine si vino la orice magazin ECCO din tara, unde cadourile vor fi verificate si sigilate. Cutiile vor fi distribuite in perioada 16 – 24 decembrie 2015.

Pe langa cadouri, mai poti ajuta campania #‎ShoeBox2015 in urmatoarele moduri:

  • Raspandeste vestea despre campanie, in toate retelele sociale si foloseste eticheta #‎ShoeBox2015.
  • Spune-le celor de la ECCO daca stii localitati sau institutii unde copiii s-ar putea bucura de cadouri.
  • Inscrie-te ca voluntar in distribuirea cadourilor, trimitand un e-mail pe adresa jmi@krm.ag, cu subiectul „Voluntar ShoeBox 2015”

Pentru mai multe informatii despre campanie si despre ce sa pui in cutia de pantofi, intra pe site-ul ECCO.

Anul in care s-a facut prima actiune a fost 2007, la Cluj Napoca, ca idee preluata dupa cutiile pe care le primeam cand eram copii, dupa Revolutie, din strainatate. In acest moment, exista peste 200 parteneri de locatie in cadrul proiectului ShoeBox – Cadoul din cutia de pantofi, in peste 100 de orase din 17 tari. – ECCO


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s