Descifreaza misterele piramidelor egiptene!

Promenada invita copiii sa descopere misterele piramidelor egiptene, mumii si hieroglife, prin jocuri si lectii interactive, in expozitia Kids in Pyramids!

Pana pe 4 decembrie, la Mall Promenada, vei avea parte de o aventura plina de surprize in lumea Egiptului Antic! Expozitia Kids in Pyramids este dedicata copiilor cu varste cuprinse intre 5 si 12 ani. Expozitia se afla pentru prima oara in Romania si isi propune sa le aduca celor mici misterele egiptologiei intr-o forma interactiva si usor de inteles.

In fiecare zi, intre orele 9:00 – 20:00, echipa Kids in Pyramids ii intampina pe cei mici cu un curs interactiv de aproximativ 45 de minute, unde copiii vor afla informatii esentiale despre una dintre cele mai importante civilizatii din epoca antica.

Lectia incurajeaza invatarea interactiva, prin joaca! Cei mici se vor costuma, vor invata de pe machetele piramidelor si vor rezolva puzzle-uri. Si, pe tot parcursul traseului, ghizii specializati vor raspunde la toate intrebarile si curiozitatile copiilor.

Cursul se desfasoara astfel:

Inca din primele minute ale experientei, micutii vor intra in spiritul Egiptului Antic, fiind costumati in faraoni sau Cleopatra, inainte de a incepe turul.

Intrati in noile roluri, copiii incep o calatorie inedita intr-o lume mistica, unde pot vizita piramida si cauta artefacte in nisip (in primul punct de plecare din cadrul expozitiei). Vor descifra hieroglife, vor descoperi sarcofagul lui Tutankamon si vor afla detalii despre cel mai cunoscut faraon al Egiptului. Copiii vor lua parte la constructia unei piramide in miniatura si vor afla cum au fost construite acestea in antichitate.

Distractia insoteste micii curiosi in fiecare punct al expozitiei – copiii vor face cunostinta cu mumii si vor afla despre miturile ce le inconjoara.

In camera comorilor, ii asteapta o multime de surprize.

Pozele haioase vor intregi reteta de succes pentru o portie de invatare distractiva.

Pretul unui bilet este de 15 lei si poate fi cumparat de la biroul Info Point, situat la parter. Pentru grupurile organizate de minimum 15 copii, pretul unui bilet este de 10 Lei/ persoana. Rezervarile se fac pe rezervari@promenada.ro si/ sau la numarul de telefon 0726.377.978.

Mai multe detalii despre eveniment gasesti pe promenada.ro sau pe Facebook Promenada.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s