Obrajori de la Cris-Tim aduce pofta de joaca la 1uniFEST!

Obrajori de la Cris-Tim ne asteapta la 1uniFEST cu pofta de joaca sa descoperim o multime de activitati distractive, surprize si concursuri, dedicate vizitatorilor de toate varstele!

Printre activitatile care ne asteapta la cortul Obrajori de la Cris-Tim, in parcul Al. Ioan Cuza din Bucuresti, pe 1 iunie, se numara:

un super panou de catarat, unde prichindeii isi pot consuma energia intr-un mod distractiv dar si benefic pentru organismul lor;

un panou foto colorat si decorat in cel mai creativ fel posibil, unde ne putem poza in fel si chip. Unde mai pui ca primim si pozele imprimate, ca sa le putem inrama si pune la loc de cinste;

jocuri interactive pe tablete – Cei mici vor avea posibilitatea sa se distreze si sa testeze jocuri noi pentru tableta, intr-un spatiu special amenajat cu perne, confortabil si colorat.

Hai si tu la 1uniFEST, cel mai mare festival de joaca pentru copii si parinti, care sigur nu ii va dezamagi nici pe parinti, nici pe prichindei!

Gama Obrajori, cuprinde urmatoarele produse: sunca curcan, sunca pui, sunca de porc si cremwursti intr-un ambalaj ce contine portii optime pentru cei mici. Produse certificate gluten free, cu continut scazut de sare si grasime, fara E-uri sau conservanti, fara coloranti sintetici – produse cat se poate de gustoase, adresate copiiilor si adolescentilor. 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s