O noua editie Kids Education in acest weekend

In weekendul 18-19 aprilie, la Palatul Copiilor, va avea loc o noua editie a targului Kids Education. Vizitatorii sunt asteptati cu oferte speciale, lectii demonstrative, mini-spectacole si concursuri cu premii pentru copii.

Fundatia Montessori a pregatit o serie de ateliere creative, la care participarea este gratuita, Bursuceii Veseli vor oferi abonamente la cursuri de inot, dans si actorie, in cadrul unor concursuri pentru copii, iar Felicia Filip va fi prezenta la standul Opera Comica pentru Copii, pentru a le vorbi copiilor despre educatia muzicala.

In plus, expozantii care participa la Kids Education au pregatit oferte speciale si programe artistice, educative si amuzante, speciale pentru copii si parinti, la care participarea este gratuita.

”Invitam parintii si bunicii sa vina impreuna cu copiii la Kids Education. Am pregatit activitati interesante pentru intreaga familie, de la cursuri la concursuri, de la ateliere creative la discutii despre diverse metode de educatie. Va asteptăm cu mare drag! a declarat Jessie Constantin, director proiect Kids Education.

La Kids Education, vor participa gradinite, scoli, afterschool-uri, firme care ofera cursuri extrascolare pentru copii, dar si ONG-uri, dedicate educatiei copiilor cu varsta intre 2-14 ani.

Intrarea vizitatorilor este libera. Programul de vizitare poate fi consultat pe site-ul evenimentului Kids Education.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s