O noua conferinta Omul din spatele unui profesor. Rezolutii pentru 2021

PlaYouth organizeaza, pe 19 decembrie, a VII-a editie a conferintei ”Omul din spatele unui profesor”.

2020 este anul care ne-a indemnat la mai multa introspectie, este anul care ne-a adus impeuna din toate colturile lumii, prin intermediul mediul online si este anul care ne-a aratat cat de mult conteaza interactiunea umana, fata in fata, pentru fiecare dintre noi.

Si nu doar in contextele sociale, ci mai ales in procesul de invatare, la scoala.
Sunt elevii care au intrat anul acesta in clasa pregatitoare si si-au putut vedea colegii doar cateva saptamani, apoi au trecut la scoala online.

Sunt elevi care au sustinut examenul de Capacitate si cel de Bacalaureat dupa cateva luni de scoala de acasa, in mediu incert. Sunt profesorii care au fost nevoiti sa fie alaturi de elevi si sa-i sustina insa si sa descopere cum sa aibe grija de ei insisi in tot acest proces. si sunt si parintii care au sustinut mai mult ca niciodata procesul de invatare al copiilor lor.

Prin aceasta editie a evenimentului, organizatorii isi propun sa celebreze flexibilitatea, noile aptitudini, iesirea din zona de confort, intalnirile in mediul online, conexiunea si tot ce am descoperit nou despre noi, anul acesta.

 

Invitatii Conferintei vor fi anuntati in curand.

Toti profesorii participanti vor primi adeverinta de participare.

Conferinta face parte din programul “Impreuna Educam Generatii” al asociatiei PlaYouth, in cadrul caruia sunt organizate si workshop-uri tematice.

Pretul biletului este 39 de lei, iar biletele sunt disponibile aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s