O noua conferinta Omul din spatele unui profesor are loc online, pe 21 noiembrie

PlaYouth organizeaza pe 21 noiembrie, de la ora 11:00 la ora 14:00, o noua conferinta online din seria “Omul din spatele unui profesor“.

De data aceasta, evenimentul isi propune sa aduca alaturi 5 invitati, care sa vorbeasca din experienta lor si sa ofere sfaturi si indrumari de cum pot fi profesorii colegi mai buni si cum pot contibui la un sentiment general de armonie.

De asemenea, speakerii vor vorbi despre metodele ingenioase descoperite si adaptate pentru mediul online, despre trairile din aceasta perioada, despre gestionarea lor si despre cum reusesti sa fii atat om, cat si profesor.

Cei cinci invitati sunt:

1. Cosmin Chirita – Manager Proiectul MERITO, designer de experinte de invatare si trainer profesionist.

2. Nick Munteanu – profesor de limba engleza la scoala Gimnaziala „Mihai Eminescu”, Buhusi, jud Bacau si co-lider Alumni Aspire Teachers.

3. Ema Patrichi – profesor invatamant primar la scoala Gimnaziala Dacia din Targul Mures si autoul blogului Ema la scoala.

4. Dana Papadima – profesor si director educational Avenor College, Bucuresti.

5. Bogdan Ratiu – profesor limba romana la Liceul Bolyai Farkas, Targu Mures si profesor MERITO 2019.

Conferinta online “Omul din spatele unui profesor. Armonia profesor-profesor” se va desfasura sambata, 21 noiembrie, de la ora 11:00, timp de 3 ore.

Conferinta face parte din programul “Impreuna Educam Generatii” al asociatiei PlaYouth, in cadrul caruia sunt organizate si workshop-uri tematice.

Participarea la eveniment costa 48 de lei, iar toti profesorii participanti la eveniment vor primi adeverinta de participare.

Mai multe detalii se gasesc pe pagina de Facebook dedicata evenimentului.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s