O noua clinica stomatologica pentru copii

Grupul DENT ESTET deschide in Bucuresti cea de-a treia clinica stomatologica dedicata exclusiv copiilor. Afla aici ce servicii iti ofera.

Medici specializati atat in tratamentele dentare pediatrice, cat si in comunicarea cu micii pacienti vor intampina copiii si le vor pune la dispozitie o gama completa de servicii la standarde internationale, in noua clinica DENT ESTET 4 KIDS (Str. Petre Cretu, nr. 21, Bucuresti).

„Copiii au nevoie de o ingrijire personalizata atunci cand vine vorba de sanatatea dentara. Aceasta a fost premisa de la care am pornit in 2008, atunci cand am inaugurat prima clinica stomatologica din tara, dedicata exclusiv copiilor. Sase ani mai tarziu, ne aflam la deschiderea celei de-a treia clinici DENT ESTET 4 KIDS, fapt care ne incurajeaza si ne motiveaza sa devenim din ce in ce mai buni.” a declarat dr. Oana Taban, Fondator si CEO al grupului DENT ESTET.

In urma unei investitii de aproximativ 200.000 de euro, noua clinica este dotata cu cinci unituri stomatologice, o camera de radiologie, o camera de terapie psihologica si un spatiu de joaca.

Programe gratuite de educatie stomatologica

Pe langa pregatirea echipei si personalizarea serviciilor, clinica desfasoara un program amplu, educational, pentru copii si parinti: Sa crestem zambete sanatoase.

Platforma educationala inglobeaza programul educational „In vizita la Zana Maseluta”, adresat copiilor din gradinite, dar si workshopurile Dental Care Parenting, dedicate atat celor mici, cat si parintilor.

Solutii financiare personalizate

Pentru a face accesul la serviciile clinicii cat mai usor, parintii au la dispozitie 3 solutii financiare, gandite pe nevoile specifice ale pacientilor. Acestia pot opta pentru plata in 12 rate fixe prin optiunea Plan 12, abonamentul individual pentru copii sau o reducere de 5% la plata in avans.

Intra pe site-ul DENT ESTET 4 KIDS pentru mai multe informatii despre programele si serviciile clinicii.


Ultimele articole

2 comentarii la „O noua clinica stomatologica pentru copii”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s