Castigatori cu „EcoAtitudine”

S-a incheiat prima etapa a campaniei de ecologie si mediu „EcoAtitudine = Responsabilitate, Informatie, Actiune”, de anul acesta. Iata care sunt ecologistii premiati.

Scolile castigatoare din Municipiul Bucuresti si Judetul Ilfov au fost premiate in cadrul unei Festivitati care s-a desfasurat la 5 iunie, de Ziua Mondiala a Mediului.

Scoala ”Mircea Santimbreanu” din Bucuresti si Liceul Teoretic „Ioan Petrus” din Ilfov au castigat concursul „Reciclarea EcoAtitudine” si au primit table magnetice Smart.

Concursul „Agentul EcoAtitudine”, o provocare pentru cadrele didactice implicate in campanie, a fost castigat de Victoria Paduraru, prof. coordonator de la Scoala Gimnaziala ”Mircea Santimbreanu” din Bucuresti si de Eugenia Marinescu, prof. coordonator de la Liceul Teoretic „Ioan Petrus”.

Locul III, un ecran de proiectie de ultima generatie, a fost obtinut de reprezentantii scolii Nr.1 din Branesti.

EcoAtitudine a implicat in cadrul primei etape din acest an peste 33.000 de mii de elevi care au contribuit direct la crearea unei lumi mai bune, numerosi parteneri, institutii publice, operatori de salubritate, 49 de scoli. Concursul s-a desfasurat in sase judete: Ilfov, Teleorman, Prahova, Arges, Buzau, Vrancea si Bucuresti.

In aceasta prima etapa a campaniei au fost implicati peste 33.000 de elevi care au colectat peste 57.379 de kilograme de deseuri reciclabile.

Campania „EcoAtitudine=Responsabilitate, Informație, Actiune“, se adreseaza elevilor din clasele primare si gimnaziale. Prin acest proiect, se urmareste dezvoltarea unor noi atitudini fata de mediul inconjurator prin constientizarea legaturii dintre sanatatea individuala si mediu.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s