O noua carte ataca pericolele intalnite de adolescenti in online

O noua carte ataca pericolele intalnite de adolescenti in online

Nu esti pisica. Nu ai opt vieti de rezerva. De aceea trebuie sa traiesti in asa fel incat lumea sa isi aminteasca de tine multa vreme dupa ce vei fi murit. – Stace Kramer

Editura Corint lanseaza vineri, 7 iulie, de la ora 17.00, la Terasa Mega Mall, romanul teen fiction 50 de zile inainte de sinucidere, scris de Stace Kramer, in cadrul colectiei Leda Edge.

Romanul de debut al lui Stace Kramer este un semnal de alarma adresat tinerilor: autoarea abordeaza cu naturalete si curaj o tema sensibila si controversata, printr-o analiza psihologica a generatiei de azi, ilustrand contradictiile si spiritul liber specific varstei. Volumul a avut peste 3.5 milioane de cititori online.

Alaturi de partenerii sai, Editura Corint si-a propus sa evidentieze puterea internetului, ca factor de manipulare si de influenta, unde anonimatul ii protejeaza pe tineri, oferindu-le posibilitati nelimitate. Lansarea isi propune sa fie o dezbatere si un semnal de alarma adresat adolescentilor care refuza sa vorbeasca despre problemele lor si cauta solutii in locuri gresite.

Acest volum beneficiaza de expertiza doctorului Cristian Andrei, cel care a scris prefata si notelor de subsol. In viitorul apropiat, acesta va organiza o serie de conferinte dedicate adolescentilor.

In cadrul evenimentului, ii vom avea alaturi pe:

  • Marta Popescu, cu proiectul IUBESC, care va desfasura o sesiune fotografica alaturi de invitati si public;
  • Doctorul Cristian Andrei, care va vorbi despre dificultatile intampinate de adolescenti si despre perceptia lor asupra vietii, fiind influentati si provocati de internet sa isi demonstreze abilitatile si sa isi depaseasca limitele, fara a fi constienti de consecinte;
  • Irina Stoica, vlogger Irina citeste;
  • Nona Rapotan, cadru didactic si coordonatorul site-ului Bookhub.ro din 2016;
  • Irina Ionescu, de la Scoala de Valori, partener al evenimentului;
  • Lucia Radu-Simota, trainer in educatia nonformala si blogger;
  • Laura Constantin, de la Henna Journey, va oferi invitatilor posibilitatea de a-si crea propriul lor tatuaj pornind de la un mesaj care ii inspira.
  • Alexandra Predescu-Sarpe, moderatoare si PR la Editura Corint;

Despre autoare

Stace Kramer este pseudonimul sub care publica tanara autoare Anastasia Holova. S-a nascut in anul 1996, in Rusia. Bestsellerul „50 de zile inainte de sinucidere” l-a scris la 16 ani, varsta pe care o are si eroina cartii. Povestea adolescentei rebele care incearca sa-si gaseasca drumul in lumea ei fragila a devenit imediat cunoscuta si a cucerit tinerii cititori.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s