Nou în cinematografe: Gașca animăluțelor DC

Krypto și Superman sunt cei mai buni prieteni, împărtășind aceleași superputeri și luptând împreună împotriva criminalității în Metropolis.

Când Superman și restul Ligii Dreptății sunt răpiți, Krypto trebuie să convingă un grup de la adăpostul de animale să i se alăture în încercarea de a-i salva pe supereroi. Din grup fac parte un câine pe nume Ace, PB – porcul cu burtă, Merton, broasca țestoasă și veverița Chip.

Va reuși grupul nou format să salveze situația? Află în noua animație distribuită de Vertical Entertainment: Gașca animăluțelor DC.

Din distribuția originală a filmului fac parte actorii Dwayne Johnson, Kevin Hart, Kate McKinnon, John Krasinski, Vanessa Bayer, Natasha Lyonne, Marc Maron, Thomas Middleditch, Ben Schwartz și Keanu Reeves.

Dublajul în limba română este realizat de actorii Claudiu Bleonț, Șerban Pavlu, Alexa Istrate, Ana Baniciu, Gabriella Năstas, Marian Dumitru și Gelu Chelu.

Regia este semnată de Jared Stern, după un scenariu de John Whittington.

Animația Gașca Animăluțelor DC este disponibilă din data de 29 iulie 2022 în cinematografele Cinema City din toată țara și este distribuită de Vertical Entertainment.

Urmărește mai jos trailerul:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s