Nou continut educativ si interactiv in platforma Samsung EduPedia™

Nou continut educativ si interactiv in platforma Samsung EduPedia™

Lsoa inceput de an scolar, copiii de toate varstele au parte de o multime de resurse educative si distractive in acelasi timp, in platforma educationala Samsung EduPedia™. De anul acesta, prin parteneriatul cu Da Vinci Kids, cei mici vor avea parte de zeci de videoclipuri utile, amuzante si educative.

Platforma educationala Samsung EduPedia™ este disponibila prin intermediul Smart Hub, pe televizoarele Samsung Smart TV, din gamele 2015-2018, si ofera continut atat pentru prescolari si scolari, cat si pentru liceeni si studenti.

De anul acesta, pe langa manualele digitale, modulele cu simpaticele personaje Dacobots si continutul Smart Classroom, curiosii vor gasi in EduPedia si o sectie cu 150 de videoclipuri educative si interactive, din diverse categorii, puse la dispozitie de canalul TV Da Vinci Kids.

Continut educativ Samsung EduPedia™

In ziua de astazi, cei mici si mari pot sa combine foarte usor divertismentul de la televizor cu temele si chiar sa participe activ. Daca ai instalata aplicatia EduPedia pe un Smart TV, iata ce resurse ii poti oferi copilului tau:

Continut pentru juniori (prescolari) – Micutii cu varste intre doi si sapte ani au parte de povesti, cantecele, fise de colorat si desenat si jocuri, grupate pe categorii de varsta si care inglobeaza cele cinci arii de dezvoltare: intelectuala, creativa, emotionala, fizica si sociala.

Manuale Digitale (scolari) – Sala de curs ajunge chiar in propria casa, cu manuale digitale pentru clasele I, a II-a, a III-a, a IV-a si a V-a, pe subiectele educatie civica, limba romana, istorie, geografie, sociologie si tehnologie.

Scoala Dacobots (scolari) – Modulele Dacobots, realizate de compania de eLearning Ascendia si autorizate de Ministerul Educatiei, ii antreneaza pe cei mici in descoperirea noilor informatii. Ghidati de cate un profesor virtual (unul dintre robotii educationali Zalmox, HENA, G4 si Derzelis) copiii vor afla noi informatii din matematica, istorie, stiinta si sanatate.

Continut pentru licee si universitati – Liceenii si studentii au acces la continut din domeniul academic, prin intermediul celor de la Khan Academy, Massachusetts Institute of Technology si Stanford eCorner. Pot accesa cursuri matematica, stiinta, programare, istorie, arta, economie si multe altele.

Continutul Da Vinci Kids

Programul Da Vinci Kids aduce in aplicatia EduPedia o multitudine de emisiuni premiate, bazate pe programa scolara, ce stimuleaza in prim plan curiozitatea, dar si gandirea critica. Dezvoltarea aplicatiei a fost realizata astfel incat continutul sa poata fi parcurs intuitiv si rapid, alaturi de un adult.

Noile materiale vin din emisiuni precum How Stuff works, Handmade, Clever Stuff, Mother Earth, Our body, Fascinating History. Programele imbogatesc cunostintele, includ diferite experimente si creeaza un mediu in care membrii familiei se pot relaxa impreuna.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s