„Norm de la Polul Nord: O aventura urieseasca”, din 8 noiembrie, la cinema!

In asteptarea primelor ninsori iti recomandam un film care sa-ti faca pofta de jucat in zapada: „Norm de la Polul Nord: O aventura urieseasca”. Stim, stim, suntem abia la inceputul lunii noiembrie, dar trebuie sa recunosti ca primele decoratiuni de Craciun din magazine trezesc copilul din tine si dorul de zapada, sanius si bulgareala.

„Antrenamentul” il poti face la cinema, incepand din 8 noiembrie, vizionand alaturi de cei mici animatia plina de peripetii, „Norm de la Polul Nord: O aventura urieseasca”.

Pe scurt, povestea suna cam asa: un artefact chinezesc antic a fost furat de infamul arheolog pe nume Dexter. Cu ajutorul prietenilor sai lemuri, Norm trebuie sa-si respecte promisiunea, si sa porneasca intr-o calatorie in jurul lumii pentru a recupera acest artefact de o valoare inestimabila pentru China.

„Norm de la Polul Nord: O aventura urieseasca” este un film animat distribuit de Ro Image 2000 si Prorom, ce va putea fi vizionat la cinema incepand din 8 noiembrie in varianta subtitrata sau dublata in limba romana.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s