Noi reprezentatii ale muzicalului Secretul Palariei Fermecate!

Cele mai simpatice personaje din celebrele cantecele Cutiuta Muzicala pot fi vazute la Palatul Copiilor, incepand din 29 septembrie, ora 11:00, in muzicalul Secretul Palariei Fermecate.

Copiii vor avea ocazia sa vada pe scena, dansand si cantand, o multime de personaje: soricei, broscute, un cocos si o gaina. Dar cand apare un vrajitor care strica tot si fura veselia, lucrurile se complica. E nevoie de un magician puternic si de palaria lui fermecata pentru a salva situatia.

Spectacolul Secretul Palariei Fermecate aduce in fata celor mici si mari o poveste de tip teatru muzical, in care personajele s-au confruntat cu situatii, uneori comice, alteori incitante, unde spectatorii au facut parte din poveste alaturi de personajele de pe scena datorita modului interactiv in care s-a desfasurat actiunea.

Scenariul 100% romanesc se impleteste armonios cu o selectie de 14 melodii din seria Cutiuta Muzicala, precum si cu momente coregrafice moderne.

Mai mult, toate personajele poarta costume spectaculoase, gandite si create la standarde internationale, special pentru acest spectacol.

Scenariul musicalului pentru copii include 11 personaje efervescente, printre care Gratiela – o morarita gratioasa, Tomi – un baietel inocent si curios, Cocuta – o gainusa cocheta sau Rufus – un cocos impunator, care se afla sub protectia marelui magician Albertino, doi soricei, doua broscute. Copiii vor fi din nou in centrul atentiei pentru ca sunt invitati sa cante, sa danseze si sa salveze veselia alaturi de personajele preferate.

Cutiuta Muzicala este unul dintre cele mai de succes proiecte muzicale pentru copii, din Romania, cu o notorietate de peste 15 ani pe piata muzicala si vanzari de peste un milion de unitati. Povestea Cutiuta Muzicala a inceput in anul 2001, cand Liliana stefan a lansat, alaturi de MediaPro Music, primul album de cantecele pentru copii. De-a lungul timpului, Cutiuta Muzicala a devenit un brand recunoscut in lumea mamicilor si a copiilor, dar si in industria muzicala romaneasca si, nu de putine ori, a reprezentat un instrument de educatie prin care copiii au invatat cele mai iubite cantecele.

Spectacolul Secretul Palariei Fermecate va avea reprezentatii la Palatul Copiilor, pe 29 septembrie si 19 octombrie, dar si la Grand Cinema & More – Mall Baneasa, pe 3 noiembrie si 8 decembrie.

Mai multe detalii despre spectacol se gasesc aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s