Autism Voice organizeaza a IV-a editie a evenimentului caritabil “Balul Bucuriei”

Autism Voice, asociatia care sprijina copiii cu autism din Romania de mai bine de 11 ani, organizeaza pe 17 septembrie a IV-a editie a Balului Bucuriei, un eveniment caritabil destinat strangerii de fonduri pentru micutii cu tulburari din spectrul autist.

Evenimentul din acest an invita participantii sa vada, „Dincolo de stele…” , acolo unde orice este posibil, acolo unde limitele nu exista.

„Recuperarea unui copil cu autism este un proces indelungat, sustinut si costisitor. Am creat Balul Bucuriei pentru a vorbi despre cei 400 de copii si tineri cu tulburari din spectrul autist pe care-i avem in grija si pentru care luptam sa-i ajutam sa se dezvolte astfel incat sa devina autonomi, sa se integreze si sa se faca auziti. Fiecare bilet la eveniment inseamna 5 ore de terapie gratuita pentru un copil cu autism, iar biletele vandute se vor transforma in sanse pentru un numar mai mare de copii,” a explicat Anca Dumitrescu, presedintele Autism Voice.

Surpriza si totodata invitatul special al serii va fi Feli, care va incanta publicul cu cele mai noi piese ale sale, alaturi de band-ul sau. in cadrul evenimentului, publicul va fi invitat sa participe si la o licitatie caritabila de vinuri de colectie de la cramele mult premiate romanesti. Licitatia va fi sustinuta de somelierul premiat international, Julia Scavo, si Presedintele Asociatiei Somelierilor din Romania, somelierul Florin Voica.

Pe parcursul serii, invitatii se vor bucura de un moment emotionant oferit de Fundatia Nadia Comaneci si coregraful Viviana German Potlog si se vor putea inscrie la o tombola caritabila cu cele mai noi publicatii cu autograf de la scriitorii contemporani: Andrei Plesu, Mircea Cartarescu, Ioana Nicolaie, Gabriela Adamesteanu, Ana Blandiana, Stelian Tanase, Dan Lungu, Tia serbanescu si Gabriel Liiceanu. Balul Bucuriei este organizat in parteneriat cu Palatul Bragadiru si Backstage Production Group si va fi gazduit de Mihaela Tatu.

Cei care doresc sa participe la eveniment o pot face achizitionand un bilet la Balul Bucuriei de aici sau direct de pe platforma iabilet.ro.

Din fondurile care vor fi stranse pentru bal, Autism Voice isi propune sa asigure terapie gratuita pentru 20 de copii cu autism, sa evalueze si sa diagnostigheze gratuit 150 de copii si sa pregateasca 150 de parinti in procesul de recuperare al copiilor cu autism. 


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s