Noi propuneri pentru organizarea sedintelor cu parintii!

Miercuri, 19.02.2020, incepand cu ora 09.00, in incinta Le Chateau din Bucuresti, str. Turturelelor nr. 11, sector 3, va avea loc evenimentul de lansare al Ghidului Profesor si Parinte AZI. Proiect este initiat de Asociatia Proacta Edu, iar lansarea la nivel de Bucuresti se va realiza in parteneriat cu I.S.M.B. si F.N.A.P.-I.P. – Bucuresti.

La eveniment au fost invitati toti directorii din unitatile de invatamant din Municipiul Bucuresti, atat de stat, cat si private si, de asemenea, este asteptata prezenta unor invitati oficiali ai proiectului: Doamna Marina-stefania Manea, Inspector scolar General Adjunct si dna Larisa Gojnete, Inspector scolar, reprezentanti ai Inspectoratului scolar al Municipiului Bucuresti, dl Eugen Ilea, Presedintele Federatiei Nationale a Parintilor – Bucuresti. Invitatia a fost trimisa si catre reprezentanti ai M.E.N. , precum si catre alti parteneri institutionali sau sociali. Moderatorul evenimentului va fi Doamna Nicoleta Larisa Albert, Presedinte Fondator Asociatia Proacta Edu, initiatorul proiectului.

Proiectul are o componenta de constientizare a importantei relatiei Profesor si Parinte AZI, precum si o latura formativa prin programul de formare cu acelasi nume, acreditat O.M.E.N. nr. 3161/13.02.2019 adresat cadrelor didactice, dar si o serie de workshop-uri si pentru parinti.

Evenimentul de miercuri este inceputul unui demers la nivel national ce se va desfasura prin intermediul unei caravane, astfel incat ghidul va ajunge la toate cadrele didactice din Romania, dupa ce, mai intai, reprezentantii Asociatiei se vor intalni cu directorii din fiecare judet. Directorii, la randul lor, vor distribui ghidul catre unitatile scolare pe care le reprezinta. La eveniment va fi si o sesiune interactiva de training. Ghidul Profesor si Parinte AZI vine in sprijinul relatiei profesor-parinte si aduc o propunere noua, inedita, in ceea ce priveste abordarea sedintelor cu parintii si intalnirile individuale, fiind un instrument de lucru si totodata o campanie de constientizare asupra importantei relatiei dintre profesorii si parintii de azi.

Pe termen mediu si lung se doreste un impact pozitiv la nivel social in relatia cadrelor didactice si a parintilor in beneficiul copiilor din Romania!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s