Ne pregatim de Festivalul International de Animatie Gulliver!

Ajuns la cea de-a XXII-a editie, Festivalul International de Animatie Gulliver din Galati ii asteapta pe micii spectatori cu o multime de povesti, rasete, cantece si dansuri!

Evenimentul este gazduit de Teatrul Dramatic „Fani Tardini” din Galati si va avea loc in perioada 11-15 noiembrie.

In acest an, au fost selectionate sa participe unele dintre cele mai prestigioase teatre de animatie din tara, precum Teatrul Tandarica din Bucuresti, Teatrul Luceafarul din Iasi, Teatrul pentru Copii “Ciufulici” din Ploiesti, Teatrul pentru Copii şi Tineret “Gong” din Sibiu sau Teatrul pentru Copii “Prichindel” din Alba Iulia.

Acestea, dar si multe altele, ii invita pe cei mici sa se bucure de spectacole precum: “Printesa si broscoiul”, “Cenusareasa”, “Printul fericit”, “Aladin”, “Dragonul”, “Padurea de argint”, “Print si cersetor” sau “Fluierul fermecat”.

Nici adultii nu au fost uitati. Acestia sunt asteptati la spectacolele de seara, incepand cu ora 18.00. Printre acestea, se numara Compania Passepartout „Dan Puric” din Bucuresti, care va veni cu piesa „Necuvinte”. De asemenea, Godot Cafe – Teatru din Bucuresti va juca spectacolul „Bullets over Lipscani”, o comedie dupa texte de Woody Allen.

Festivalul International de Animatie Gulliver este, in acelasi timp, si o competitie. La finalul evenimentului, teatrele si artistii vor primi premii pentru cea mai buna regie, scenografie, muzica de spectacol, interpretare feminina, interpretare masculina, dar si marele premiu.

Pretul biletelor este de 10 lei pentru copii, 12 lei pentru adulti, 15 lei pentru spectacolul “Bullets over Lipscani”, prezentat de Godot-Café Teatru si 26 lei pentru spectacolul “Necuvinte”. Biletele se pot cumpara la numarul de telefon 0733 97 99 94 sau inainte de inceperea spectacolului.

Programul complet al festivalului poate fi gasit pe pagina de Facebook a Teatrului de Papusi Gulliver Galati.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s