Andreea Marin – Mama care a gasit echilibrul

Pentru multe mame, echilibrul dintre viata de familie, cea profesionala si cea personala poate fi o reala provocare. Andreea Marin este o mamica ce pare ca a gasit solutia.

Nimeni nu este perfect si nici nu ar trebui sa incercam sa fim. Cu toate acestea, cu totii ne dorim sa gasim o stabilitate intre tot ceea ce facem. Hai sa vedem cum a reusit Andreea Marin.

O.A.: Cum reusesti sa fii atat de dedicata atat in viata privata, cat si in cea profesionala? Cum iti dozezi timpul?

A.M.: A fi dedicata inseamna dragoste, pur si simplu. Nu as putea sa ma dedic nici unei activitati in profesie, pe care sa nu o simt trup si suflet, nici in zona personala acolo unde nu imi vibreaza sufletul. Iubesc ce fac si sunt indragostita de familia mea, dragostea devine astfel un motor atat de pretios care pune in miscare forta nebanuita din mine, femeia, mama sau sotia Andreea.

Nu e usor sa mentii echilibrul, sunt om si fac si greseli, dar am o imensa dorinta de a invata , de a face mereu mai bine si de a le aduce fericire celor care pentru mine reprezinta implinirea.

O.A.: In ceea ce priveste rasfatul propriu, cum iti petreci clipele dedicate doar tie? Care sunt cateva dintre momentele in care, pur si simplu, te rasfeti?

A.M.: Caut sa ma dezvolt la nivel personal, sa invat ceea ce simt ca ma implineste. De exemplu, sunt din nou pe bancile scolii in acest an: imi doresc sa fac life-coaching profesionist, nu doar la nivel intuitiv, pentru ca mie mi-a schimbat viata in bine.

Citesc, cant la pian, ma joc in bucatarie, caut idei pentru o viata sanatoasa si asa s-a nascut, de exemplu, site-ul meu, www.detoxbyandreea.ro, pentru ca pretuiesc viata si vreau sa o traiesc frumos si demn pana la capat.

O.A.: Ce le propui cititoarelor noastre sa faca pentru a gasi un echilibru intr-o viata destul de agitata?

A.M.: Sa se pretuiasca inainte de toate, pentru a atrage forte benefice si dragostea si respectul celor din jur. Sa nu se abandoneze in favoarea grijii excesive pentru ceilalti. Asta nu inseamna egoism, inseamna sa poti deveni un exemplu pentru copiii tai si o femeie demna de a fi iubita si respectata, pentru partenerul de viata si oamenii din jur.

O.A.: De asemenea, toata lumea te admira pentru forma excelenta in care te mentii. Poti sa ne impartasesti cateva sfaturi, atat din traiul sanatos, cat si de frumusete?

A.M.: E vorba de echilibrul minte, trup si suflet. Trebuie sa iti cultivi si mintea, nu doar trupul, sa o ajuti sa evolueze mereu, sa o hranesti cu idei si energie pozitiva. In privinta corpului, tot ce pot gandi in acest sens si filozofia mea de viata pe acest palier este pe larg descrisa pe site-ul meu, www.detoxbyandreea.ro.

O.A.: Cat despre viata de familie, cum iti place sa iti petreci timpul alaturi de fetita ta, Violeta?

A.M.: Citim si ne jucam, sunt din nou copil alaturi de ea! E un mare castig.

O.A.: Ce planuri ai in viitor? La ce sa ne asteptam de la Andreea Marin?

A.M.: Surpriza este a doua mea natura. Urmariti-ma si va asigur ca nu va veti plictisi J.

 

Autor interviu: Oana Anghel – Redactor Itsy Bitsy

sursa foto: detoxbyandreea.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s