Ne pregatim de Festivalul Brazilor de Craciun

Salvati Copiii Romania lanseaza inscrierile pentru cea de-a 14 editie de la Festivalul Brazilor de Craciun, evenimentul de strangere de fonduri, devenit deja traditie.

Toate sumele obtinute de pe urma evenimentului vor finanta programele educationale, de la Salvati Copiii Romania, in vederea asigurarii accesului la educatie a copiilor proveniti din medii defavorizate.

Festivalul Brazilor de CraciunAnul acesta, Festivalul Brazilor de Craciun are o identitate vizuala noua, ce aminteste de ilustratiile cu alfabetul limbii romane din vechiul abecedar, ca simbol pentru educatia primara de baza, la care orice copil ar trebui sa aiba acces.

Atractia principala a calendarului social de iarna, Festivalul Brazilor de Craciun, reuneste la fiecare editie cei mai influenti antreprenori, oameni de business si de media. Evenimentul caritabil este organizat sub forma unei licitatii speciale de brazi de Craciun, conceputi exclusiv pentru aceasta ocazie de unii dintre cei mai cunoscuti designeri din tara.

Creatorii confirmati pentru acest an sunt: Doina Levintza, Lena Criveanu, Stephan Pelger, Iris Serban, Rhea Costa, Malvina Cervenschi, Mihnea Ghildus (pentru DIZAINAR), Carmen Ormenisan, Anca Fetcu (pentru Bucharest Design Center), Ramona Filip, Laura8, Anca Lungu, Alexandru Ghildus, Irina Neacsu, Andreea Badala (pentru Murmur). Anul trecut, brazii au fost licitati cu sume cuprinse intre 700 si 6.300 de euro.

Festivalul Brazilor de Craciun va avea loc in seara zilei de 4 decembrie, la complexul Stejarii Country Club.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s