Craiasa Zapezii – o aventura in tinuturile inghetate ale nordului

Teatrul Ion Creanga te invita alaturi de copilul tau intr-o aventura in tinuturile inghetate ale nordului, alaturi de Craiasa Zapezii si alaiul ei alb.

Bazat pe una dintre cele mai frumoase povesti ale lui Hans Christian Andersen, spectacolul Craiasa Zapezii vorbeste despre o iarna friguroasa, despre un orasel cat se poate de obisnuit si despre o faptura care incearca sa distruga echilibrul fragil al lumii.

Craiaza Zapezii va avea premiera oficiala pe data de 18 noiembrie, ora 18.00,  la Teatrul Excelsior. Insa publicul are ocazia de a intalni misterioasa Craiasa incepand de joi, 6 noiembrie, la avanpremiera dedicata familiilor si grupurilor organizate din scoli si gradinite.

Cea de-a doua premiera de la Teatrul Ion Creanga, din stagiunea 2014-2015 aduce impreuna o echipa artistică internationala. Rosamunde Hutt (regizor) si Charles Way (dramaturg) au colaborat cu Andreea Sandulescu , Violeta Dinca si Eduard Petru Jighirgiu, pentru a recrea farmecul povestilor pline de suspans.

Rosamunde Hutt a regizat zeci de spectacole adresate copiilor si a facut parte din echipa de conducere a patru mari companii de teatru din Marea Britanie. S-a implicat in promovarea tinerilor artisti, a coordonat workshopuri si a tinut conferinte despre teatrul pentru copii si tineret.

Charles Way – actor si dramaturg – a scris peste 40 de piese care au fost montate in toata lumea – textele sale fiind nominalizate in trei randuri de Writer’s Guild of Great Britain pentru premiul „Cea mai buna piesă pentru copii”.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s