Nadia Tataru, fondatoarea Itsy Bitsy FM, castigatoare la gala Femeia anului 2016

Nadia Tataru, fondatoarea Itsy Bitsy FM, castigatoare la gala Femeia anului 2016

Marti, 28 martie 2017, a avut loc Gala Premiilor Femeia Anului oferite de revista Avantaje. Printre castigatoarele serii s-a numarat si Nadia Tataru, fondatoarea postului de radio Itsy Bitsy, care a fost aleasa Femeia Anului la categoria Antreprenoriat.

Nadia Tataru este fondator si director Itsy Bitsy FM, unde, de peste 11 ani, produce si difuzeaza emisiuni radio de edutainment pentru familie si emisiuni de parenting, prin intermediul Itsy Bitsy FM. Sustine si promoveaza evenimente cultural-artistice, sportive si educative pentru familii cu copii, prin intermediul radio si online Itsy Bitsy.

Nadia Tataru in peisajul social

In 2016, a initiat proiectul 1 Iunie Zi Libera, care a dus la transformarea zilei de 1 iunie in zi libera nationala, cu scopul ca parintii sa petreaca mai mult timp de calitate impreuna cu copiii lor.

Nadia Tataru la Gala Premiilor Femeia Anului oferite de revista Avantaje
Nadia Tataru la Gala Premiilor Femeia Anului oferite de revista Avantaje

A realizat cel mai mare eveniment de joaca pentru parinti si copii: 10 ore de joaca, 30.000 de participanti (1 iunie 2016, in Parcul Alexandru Ioan Cuza Bucuresti). A initiat si organizat Parlamentul Copiilor – eveniment interactiv de dialog intre parlamentari si 200 de copii (7-12 ani) privind propuneri legislative de interes pentru copii. A initiat si organizat Premiile de Excelenta Itsy Bitsy pentru a aduce recunoastere persoanelor si institutiilor care se implica in buna crestere, dezvoltare si educatie a copiilor si parintilor acestora.

Toate castigatoarele de la Gala Femeia Anului 2016

Toate femeile nominalizate pentru premiile Femeia Anului 2016 reprezinta modele sociale, iar noi le apreciem din suflet eforturile sustinute si rezultatele valoroase pentru societate.

In acest an, la Gala Premiilor Femeia Anului au fost noua categorii, iar castigatoarele au fost alese prin votul publicului si al redactiei Avantaje. Iata categoriile si castigatoarele premiilor Femeia Anului.

  • Arta si Cultura – Ana Ularu: Pentru promovarea scolii romaneasti de teatru
  • Antreprenoriat feminin – Nadia Tătaru: Pentru activitatea de peste 11 ani in calitate de director al unicului post de radio dedicat copiilor si parintilor din Romania, Itsy Bitsy FM, prin care au fost initiate o multime de proiecte pentru timpul petrecut in familie
  • Excelenta in sanatate – Alina Ciupercovici: Pentru unicitatea modului de abordare in tratarea dependentelor si pentru campaniile sociale de prevenire a situatiilor de risc in liceele din zona Sucevei.
  • Excelenta in educatie – Oana Moraru: Pentru activitatea de mentorat educational in sprijinul elevilor, parintilor si profesorilor.
  • Excelenta in cercetare si inovatie – Ana Maria Tudorache si Miruna Alexandra Ojoga: Pentru entuziasmul si dedicarea cu care se implica inca din timpul liceului in proiecte de cercetare materializate in numeroase inovatii.
  • Promovarea si apararea drepturilor femeii – Ditta Depner: Pentru campania „Nasterea cu blandete”, dedicata stoparii si prevenirii fenomenului de violenta obstetrica din spitale, si pentru demersul de a crea prima maternitate din Romania care sa apere dreptul mamelor de a naste in conditii decente.
  • Promovarea si apararea drepturilor copilului – Atena Boca: Pentru initiativa de a crea comunitatea LaPrimulBebe, un ONG care ofera sprijin proaspetelor mame prin informatii si acces gratuit la evenimentele de parenting.
  • Proiecte de Advocacy si Prevenirea Violentei asupra Femeilor – Bianca Deac: Pentru profesionalismul si eficienta cu care se implica in activitatea de limitare si prevenire a violentei domestice in cadrul Asociatiei VIVAD din Cluj Napoca.
  • Excelenta in Jurnalismul Social – Alessandra Stoicescu: Pentru implicarea in activitatea Fundatiei Mereu Aproape.

De 19 ani, revista Avantaje promoveaza femeile care transforma obisnuitul in remarcabil si prin aceste premii prestigioase.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s