Muzeul Satului devine, timp de o luna, Satul spiridusilor!

Muzeul National al Satului „Dimitrie Gusti” ii invita pe copii in Satul spiridusilor, unde vor fi organizate in fiecare weekend, in perioada 17 noiembrie – 15 decembrie 2018, ateliere dedicate sarbatorilor de iarna.

Copiii, dar si adultii, vor invata de la mesteri populari si artisti plastici sa pregateasca decoratiuni pentru bradul de Craciun, sa confectioneze „recuzita” pentru colindat, dar si cadouri pentru cei dragi.

Spiridusii sunt asteptati la ateliere de confectionat decoratiuni din lana impaslita (globuri, papusi, obiecte de decor), jucarii de lemn (soldatei, clopotei, braduti), sorcove si cocarde aniversare pentru 1 Decembrie, masti populare, dar si la ateliere de „preparat” decoratiuni din turta dulce.

„Maestrii” spiridusilor vor fi: Liliana Ghita, Cornel Zaharescu, Alina Digniri, Luminita Voica, Alice Barca, Elisabeta Onu.

Atelierele se vor desfasura la Muzeul Satului in fiecare sambata, intre orele 10:00 si 11:30. La fiecare atelier se pot inscrie maximum 15 copii cu varste cuprinse intre 5 si 12 ani, iar costul variaza intre 20 si 30 lei.

Inscrierile se fac prin email (programe.culturale@muzeul-satului.ro) sau la numarul de telefon 0724 331 741.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s