Motivatia si mentalitatea copilului in contextual e-learning, tema unei noi conferinte Modern Dad’s Challenges

Modern Dad’s Challenges, sigurul eveniment de parenting dedicat exclusiv tatilor, va avea loc pe 8 noiembrie, de la 18:00 – 21:30, la Hotel International din Bucuresti.

Tatii interesati de cum isi pot motiva copilul si incuraja dezvoltarea meta-competentelor acestuia in contextul e-learning, dar si despre rolul scolii, cat si al sistemului de invatamant actual sau al parintilor, sunt invitati sa participe la eveniment.

Eveniment de traditie in zona de parenting si un proiect care se diferentiaza prin specificul lui, Modern Dad’s Challenges continua cu o editie pe subiectul: Motivatia si mentalitatea copilului in contextul e-learning. In cadrul conferintei vor avea loc sesiuni de speech-uri, o sectiune de dialog – Dad Talks, cat si momente de interactiune cu brandurile partenere, care sustin familia moderna.

“Implicarea tatalui in educatia copilului este relevanta in fiecare etapa din dezvoltarea copilului, asadar invitam tatii sa dedice o seara, cateva ore, pentru informarea lor si sa beneficieze de experientele pe care le-am pregatit impreuna cu partenerii nostri, cat si multitudinea de informatii pe care le vor afla de la specialistii invitati”, afirma Sofia Frunza, Initiator comunitate & The Mom Behind Modern Dads.

In cele peste trei ore de eveniment vor veni fata tatilor specialistii: Alina-Cristiana Dumitrache, psiholog, doctor în științele educației, fondator și director al Liceului Româno-Finlandez; Catalin Isbase, Profesor la Scoala de Bani si Dad Talks: Andrei Dunuta, Antrenor Vânzări & Public Speaking Fondator Arta de a NU vinde.

Participarea la eveniment este gratuita, insa locurile sunt limitate. Inscrierile se fac completand formularul de inregistrare disponibil online, aici.

Mai multe detalii despre eveniment se gasesc aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s