Modern Family Challenges – Autumn edition 2022

Modern Family Challenges, proiectul dedicat familiei moderne, reia seria de evenimente educative pentru parinti, pentru prima dată offline, cu o editie in București.

Pe 16 noiembrie, de la 18:30, la Sala Dalles, părinții vor avea parte de o sesiune de informare si networking, de experiente si momente interactive, în cadrul Modern Family Challenges – Autumn Edition 2022.

În cadrul întâlnirii, părinții vor ava ocazia să afle răspunsuri la întrebări precum: Ce facem cu avalanșa de răceli din sezonul rece, dar si cum avem grija de sanatatea bebelusului si a copilului in general? Cum să cresc un copil echilibrat, tinand cont de emotiile sale? Cum să-i citesc copilului astfel încât să prindă drag de lectură? Ce facem pentru noi, ca parinti, pentru o relatie de familie armonioasa?

Programul evenimentului:

Educația copilului începe acasă. Pași mici pentru rezultate mari – cu Oana Moraru, consilier educațional;
Rolul emoțiilor și a crizelor de furie în dezvoltarea psihologică și cerebrală a copilului – cu Adriana Mitu, psihoterapeut și psiholog;
Cum putem folosi poveștile pentru a dezvolta imaginația copilului? – cu Andreea Lupescu, PR Nemira & trainer de ateliere pentru copii;
Family Talks – cu Petruș & Andra Stuparu;
Concurs & Networking.

Accesul la eveniment este gratuit, iar pentru a se înscrie și a beneficia de informații, experiențe practice și networking, într-un cadru modern și relaxat, părinții care vor să participe la eveniment trebuie să completeze formularul de înregistare disponibil aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s