Modern Dad’s Challenges, editia 7: Sanatatea copilului (0 -5 ani)

Modern Dad’s Challenges, editia 7: Sanatatea copilului (0 -5 ani)

Modern Dad’s Challenges, editia 7, ii invita pe toti taticii la o discutie despre bolile copilariei si imunizarea celor mici.

Sanatatea copilului este un aspect de care orice parinte este foarte preocupat. Inca de cand se naste puiul tau, stim ca incerci sa il protejezi cat mai mult. Iar atunci cand observi ca cel mic se simte rau, stim ca nu stai prea mult pe ganduri si actionezi – mergi la doctor, faci analize, urmezi tratamente, monitorizezi si te asiguri ca cel mic se face bine.

In perioada copilariei, bebelusii si copiii se pot confrunta cu diverse afectiuni. De la afectiuni comune, cum sunt febra, raceala, gripa, bronsita, pneumonia, laringita, otita, rubeola, rujeola etc., la boli mai putin cunoscute, afectiuni ale pielii, afectiuni dentare si alte probleme de sanatate. Despre aceste afectiuni, dar si despre imunizarea copiilor, povestim la o noua editie Modern Dad’s Challenges.

Modern Dad’s Challenges, editia 7, va avea loc la Hotel International Bucuresti, pe 3 mai, de la ora 18:30. Pe 3 mai vor fi alaturi de Dr. Valeria Herdea, medic primar medicina de familie-profil pediatrie, Bogdan Ivanescu, Autor si prezentator al platformei medicale TV – Doctor MIT, Dr. Ana-Maria Cernica, Medic Specialist Pedodontie Crystal Dental Clinic si Claudia Adriana Nicolae, medic primar alergologie si imunologie clinica.

Invitatii vor povesti la eveniment despre:

  • Despre bolile copilariei si imunizarea celor mici
  • Mituri & Adevaruri despre ingrijirea sanatatii copilului
  • Ingrijirea dintilor la copii. Efecte pe termen lung.
  • Alergii si afectiuni ale pielii copilului

Toti tatii interesati de cum pot avea grija de sanatatea copilului, sunt asteptati pe 3 mai, de la 18:30, la Hotel International Bucuresti, la editia a 7-a a Modern Dad’s Challenges, singurul eveniment de parenting din Romania dedicat exclusiv lor. Inscrierea se face completand link-ul: events.moderndads.ro si completamd formularul de inregistrare.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s