Modern Dad’s Challenges: Echilibrul copil – tehnologie

Modern Dad’s Challenges: Echilibrul copil – tehnologie

Tehnologia a evoluat considerabil, iar o data cu ea si modul in care ne raportam zi de zi la viata, in relatia de cuplu sau fata de copiii de nostri. Cei mici ne vad cum butonam concentrati in fata ecranelor, ca vorbim la telefon, scriem, citim sau ne uitam la filmulete, reactionam la reclame, fotografii sau alte materiale video. Prin intermediul nostru, ei au invariabil acces, inca din primele luni de viata, la tehnologii, dispozitive, aplicatii care pot fi adevarate unelte educative in dezvoltarea lor, dar pot reprezenta si pericole care nu sunt deloc de ignorat. Aici, intervine rolul nostru, de parinti, care trebuie sa isi asume niste responsabilitati si sa gaseasca o cale prin care sa imprieteneasca copilul cu tehnologia, dar in acelasi timp sa stabileasca niste limite, adaptate varstei si nivelului de dezvoltare al celui mic.

Pe 15 noiembrie, de la 18:30, la Hotel International din Bucuresti, vino sa participi la Echilibrul copil-tehnologie”, cea de-a 5-a editie Modern Dad’s Challenges, alaturi de urmatorii invitati:

  • Georgiana Rosculet, Psihoterapeut si Coordonator programe educationale Ora de Net: „Provocarile parintilor in era digitala”;
  • Lucia Radu-Simota, Digital Learning Designer: „Programul digital al copilului: cand, cat si cu ce efecte?”;
  • Daniel Rogoz, Fondator Kinderpedia: „Gadget-uri si aplicatii utile pentru parinti si copii”.

Parintii de astazi cresc copii digitali, cu abilitati digitale si foarte inteligenti si receptivi la tot ceea ce tine de tehnologie. Ei trebuie sa faca fata la multe provocari, trebuie sa tina pasul cu evolutiile din domeniu si sa se adapteze. Tot parintii sunt cei care trebuie sa decida legat de programul digital al copilului.

Ce tip de emisiuni si programe este in regula sa urmareasca cel mic? Cat de des si cate minute poate sta in fata ecranului? La aceste intrebari, dar si la multe altele, invitam tatii si viitorii tati sa afle raspunsul la editia a 5-a a Modern Dad’s Challenges.

Inscrierea se face completand formularul de pe blogul Frunzaresc.eu – http://bit.ly/2xo19qL. Locurile sunt limitate (100 de participanti), iar participarea este gratuita.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s