Miscarea in timpul sarcinii

Evitarea miscarii si mancatul cat pentru doua persoane sunt greselile pe care multe femei le fac atunci cand raman insarcinate. O combinatie care este periculoasa atat pentru mama, care se va ingrasa mai mult decat trebuie, cat si pentru copil, care este pus in pericol de acest stil de viata nesanatos. In cazul in care sarcina este una normala, miscarea este chiar indicata! Specialistii recomanda exercitii scurte, fara sarituri!
Exercitiile fizice facute corect in timpul sarcinii, o pot ajuta pe viitoarea mama sa nasca mai usor si sa isi recapete silueta fara eforturi prea mari dupa nastere. Amanunte aflam de la Daniela Stanca, kinetoterapeut, la “Traieste sanatos cu Simona”.

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta

logo Sanador


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s