inghetare an scolar

Ministrul Educatiei: „Nu s-a pus problema inghetarii anului scolar!”

Referitor la informatiile aparute in presa cu privire la eventuala inghetare a anului scolar, Ministerul Educatiei si Cercetarii face urmatoarele precizari:
Informatia privind eventuala inghetare a anului scolar 2019-2020 din cauza declararii starii de urgenta este una eronata!

„Indiferent de situatia in care ne aflam, indemn parintii, cadrele didactice, elevii si studentii sa se informeze numai din surse oficiale si sa nu ia in seama fake news-urile care au invadat spatiul online. Totodata, trebuie sa dam dovada de calm si de responsabilitate si va asigur ca masurile pe care le vom lua vor fi in sprijinul elevilor si al studentilor. Nu s-a pus problema inghetarii anului scolar!

Elevii si studentii nu vor repeta anul scolar sau pe cel universitar. Inteleg ingrijorarea celor care vor sustine examenele nationale si, in acest sens, va asigur ca in aceste momente, Ministerul Educatiei si Cercetarii lucreaza la o serie de masuri clare si eficiente pe care le va comunica public, in cel mai scurt timp, in mod oficial. Deocamdata, trebuie sa fim responsabili, sa aratam solidaritate si sa continuam invatarea de acasa”, a declarat Monica Anisie, ministrul Educatiei si Cercetarii.

Background photo created by freepik – www.freepik.com


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s