Micile Vedete au lansat noi scurtmetraje

Elevii Scolii de Film si Televiziune pentru Copii Micile Vedete au lansat joi, 4 decembrie, doua noi scurtmetraje.

Copiii talentati, cu varste intre 6 si 12 ani, au pasit joi pe Covorul Rosu, pentru a lua parte la ecranizarea celor mai recente filme ale lor: „Scoala de detectivi” si „Aurora. Doctorul Padurii”.

Sute de invitati le-au apreciat munca si i-au aplaudat pe micii actori. La finalul serii, copiii au avut parte de o petrecere pe cinste, au primit diplome si o multime de premii.

Cu privire la scurtmetrajul „Scoala de detectivi”, Ariana Pendiuc, regizoarea filmului, a declarat dupa premiera:

„Intr-adevar, asteptarile au fost foarte mari, insa judecand dupa reactia spectatorilor, in majoritate copii, cel de-al doilea episod al seriei cu detectivi a castigat deja aprecierea tuturor. Nu va mai spun ca am primit deja sugestii si pentru episoadele 3, 4 si asa mai departe!”

Cat despre filmul „Aurora. Doctorul Padurii”, regizoarea Ema Pendiuc a explicat:

„Acest film este, in primul rand, un instrument foarte util de educatie nonformala pentru cei mici, in domeniul reciclarii deseurilor si incurajeaza un comportament prietenos cu mediul inconjurator.”

In cei 4 ani de la infiintare, Scoala Micile Vedete a participat cu patru productii la Festivalul de Film de la Cannes. Anul acesta, in luna mai, „Aventurile Micilor Vedete in parc“, un film cu tema ecologica si “Micile Vedete descopera secretul magnetilor”, un film despre cinste si corectitudine, au fost capetele de afiș. Tocmai de aceea, asteptarile de la filmele lansate joi au fost foarte mari.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s