Micile Vedete: Copiii talentati lanseaza scurt metraje noi!

Copiii Talentati de la Scoala de Film si Televiziune Micile Vedete lanseaza cele mai recente scurt metraje pentru cei mici: „Scoala de detectivi” si „Aurora. Doctorul Padurii”.

Premiera celor doua filme are loc joi, 4 decembrie, de la 18:30, la Cinematograful Movieplex, din Plaza Romania, in fata a sute de invitati. Micile Vedete, actori cu varste cuprinse intre 6 si 12 ani, vor pasi din nou pe Covorul Rosu, urmand ca, la finalul serii, sa se bucure de o petrecerea speciala, unde vor primi diplome si premii,

afis scoala detectivi„Scoala de detectivi” – Filmarile pentru acest scurt metraj au inceput din luna iunie. Este al doilea episod dintr-o serie de filme cu detectivi, dedicate celor mici. Personajul principal, Detectivul Andrei primeste un bilet misterios, prin care este invitat sa ia parte la cursurile Extraordinarei Scoli de Detectivi, din Detectivesti. Insa, odata ajuns acolo, constata ca nimic nu este ceea ce pare a fi. Filmul este regizat de Ariana Pendiuc.

AURORA 1

„Aurora. Doctorul Padurii” – Filmul abordeaza o tema ecologica, propunandu-si sa incurajeze un comportament prietenos cu mediul inconjurator in randul copiilor. Totodata, este un instrument de educatie nonformala pentru cei mici, in domeniul reciclarii deseurilor. Regizoarea filmului, Ema Pendiuc, o aduce in prim plan pe Aurora, o fetita care iubeste nespus padurea. Aflata la un picnic cu parintii, micuta constata cu indignare ca, din cauza poluarii, padurea a ajuns de nerecunoscut. Ba mai mult, s-a imbolnavit. Ce poate face mica Aurora?

In cei 4 ani de la infiintare, Scoala Micile Vedete a participat cu 4 filme la unul dintre cele mai prestigioase festivaluri de film din lume – Festivalul de Film de la Cannes. Anul acesta, in luna mai, „Aventurile Micilor Vedete in parc“ (un film cu tema ecologica) si “Micile Vedete descopera secretul magnetilor” (un film despre cinste si corectitudine) au fost capetele de afis.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s