MBA Junior: Dezvoltarea competentelor antreprenoriale la copii

MBA Junior: Dezvoltarea competentelor antreprenoriale la copii

Competentele antreprenoriale nu tin doar de construirea si gestionarea unui business, ci si de dezvoltarea personala, cresterea increderii in sine si invatarea unor abilitati folositoare. Din nevoia de a le oferi copiilor aceste atuuri, a fost lansat programul MBA Junior, despre care iti spunem mai multe acum, la Meditatii pentru parinti.

MBA Junior este un program care se intinde pe parcursul a 3 ani, adresat copiilor cu varste intre 8 si 12 ani. Timp de 3 ani, cu o frecventa de 2 ore pe saptamana, cei mici au ocazia sa invete cum sa se pozitioneze intr-un alt mod fata de ei insisi: sa fie mai increzatori in fortele proprii, sa isi asume deciziile pe care le iau, bune sau rele, sa dobandeasca o serie de abilitati manageriale. La aceste cursuri, se adauga si bootcamps in timpul vacantelor de vara.

„Este un program care mixeaza management, antreprenoriat, coaching personal”, explica Alexei Acsinte, fondatorul MBA Junior. Tot el adauga ca programul necesita consecventa, pentru a da roade.

Despre cum a luat nastere ideea proiectului, despre nevoia din piata de un asemenea program si despre alte informatii legate de MBA Junior poti afla acum, la Meditatii pentru parinti.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s