Martie cu… Mos Craciun

Martie cu… Mos Craciun

We wish you a happy (Merry)…spring?!

Cum?! Nu asa era urarea?!

Sigur? Dar ati vazut ninsoarea?…

Nu numai plantele au fost dezorientate de schimbarile climatice, ci si…Mosul.

Cum care Mos?

Mos Craciun!

Simpaticul batranel a crezut ca deja au venit Sarbatorile…

Dar cadourile? Nu a primit nici macar o scrisoare, spiridusii nu au auzit de vreo dorinta pana acum…Asa ca Mosul descurcaret, a ales jocurile cu care stia ca nu va da gres si vor si iubite chiar si de cei mai pretentiosi prichindei.

Asa ca a inahamat renii la sanie si s-a intors in Romania. 🙂

In asteptarea serii, a intrat in direct, la Itsy Bitsy FM, cu copiii, in cadrul emisiunii SuperZAPA.

Acestia s-au bucurat foarte tare sa il auda, sa ii mai spuna o data ca il iubesc si sa ii ofere sfaturi despre cum se poate intoarce acasa. Si pentru a il convinge ca nu a venit din nou Craciunul, i-au spus chiar si poezioarele pregatite pentru serbarea de… primavara.

Mosul a fost recunoscator si a oferit tuturor micutilor cu care a vorbit un super set de constructie LEGO. Ba mai mult, i-a invitat sa petreaca timp de calitate impreuna cu familia si sa isi dezvolte imaginatia si creativitatea pentru a face super constructii din piesele primite.

In cele din urma, Mosul s-a lasat convins si si-a reluat drumul catre Laponia. Nu uitati sa ii scrieti dorintele voastre, mesajele si gandurile frumoase. Mosul le va primi pe toate si va tine cont de ele in pregatirea sacului pentru Craciunul din acest an.

 

 


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s