Marea Petrecere Kindi

De ce sunt altfel petrecerile de la Kindi – Family Hub?

Nu ii lasa pe copii sa stea deoparte nicio clipa, dar nici pe parinti!
Actorii cu care copiii se joaca sunt aproape de lumea copilariei si acesta e lucrul care face ca petrecerile acestea sa fie atat de autentice, dar si memorabile!
Copiii nu sunt pictati pe fete, pentru ca ei sunt atat de frumosi asa cum sunt si sunt implicati in atatea alte jocuri istet alese!
Iar spatiul este unul cald, familial, in care o petrecere devine o intalnire pe cinste intre prieteni.

La Marea Petrecere Kindi, castigatorii concursului Itsy Bitsy au venit insotiti de cate unul sau doi prieteni si desigur, de parinti. Care sperau ca poate ii lasa pe copii la petrecere si merg undeva la o cafea.
Ei bine, n-a plecat nimeni. Parintii si-au luat cafeaua la Kindi, dar si o portie buna de joaca in familie! Copiii si parintii s-au jucat cu atata pofta! Iar copiii au fost atat de fericiti sa-i vada pe parinti jucandu-se, alaturi de ei, pe podea!

“Multumesc pentru invitatie! 🙂 A fost altceva! A fost minunat! M-am jucat pe bune fara efort….si mi-a placut :). Mai vreauuuu!“ – asta ne-a spus dupa petrecere Claudia, mama Luizei.

„A fost foarte distractiv atat pentru parinti, cat si pentru copii! Am ras, ne-am jucat si am aflat jocuri noi pe care le pot face cu fetita mea si acasa! Multumesc pentru noutate si felicitari pentru ideea de petrecere de conectare :)” – Zina, mama Soniei.

“Noi ne-am simtit foarte bine. Sincer, la cat mai multe asemenea petreceri!
Super frumos, super antrenant, sincer nu ma steptam sa ne placa asa mult la amândoi.” – Oana, mama lui Vladut.

“A fost o petrecere mult dorita, datorita faptului ca invitatia a fost castigata vorbind cu personajele lor preferate Itsy si Bitsy, care ne insotesc in fiecare dimineata pana la gradinita. A fost locul in care s-au distrat mai mult decât la orice alta petrecere la care au fost pana in prezent si totul se datorează profesionalismului de care dati dovada. Mami si tati au venit putin antrenati, pentru ca la noi joaca e la ea acasa si trebuie sa va marturisim ca avem norocul sa ascultam emisiunea ceva mai mult decat copiii. A fost frumos, a fost minunat . Multumim mult pentru clipele minunate petrecute impreuna! “ – ne-au spus parintii lui Andonis, de 6 ani, care a venit cu surioara lui, cu mami si cu tati.

Kindi este un spatiu dedicat familiei, avand in centru principii de educatie de orientare Montessori, ce tintesc inteligenta emotionala si sociala a copiilor, precum si aspectele de viata practica, ce ii pun în contact cu realitatea timpului si spatiului in care traiesc.

Iar misiunea Kindi este aceea de a-i stimula pe copii sa ramana in contact cu ei insisi, sa se manifeste si sa experimenteze liberi, pentru dezvoltarea lor autonoma pe termen lung.

kindi_gri


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s