Marcel Iures: Despre emotii, vise si copilarii

Marcel Iures: Despre emotii, vise si copilarii

Intre o multime de noi proiecte, maestrul Marcel Iures si-a luat ragaz sa ne povesteasca despre ele si despre emotiile prin care a trecut in ultima vreme. Daca ai ratat interviul de la Happy Music cu Ruxandra si Marius, asculta-l pe marele actor in podcastul de aici.

Pe 6 octombrie 2017, cinefilii vor avea parte de un deliciu vizual, sub forma filmului Octav, o poveste despre viata si nostalgie, despre copilarie si toate formele prieteniei. Nume mari au contribuit la realizarea lungmetrajului, dintre care amintim regizorul Serge Ioan Celebidachi, directorul de imagine Blasco Giurato si compozitorul Vladimir Cosma. Distributia filmului este la fel de impresionanta, cu Marcel Iures in rolul principal (Octav), insotit de actorii Victor Rebengiuc, Lia Bugnar, Andi Vasluianu, Dana Rogoz si multi altii.

Va starni foarte multe curiozitati, reverii, amintiri”, a anuntat Marcel Iures, pe Itsy Bitsy FM. „Iar copiii se vor recunoaste in personaje.”

La Happy Music cu Ruxandra si Marius, actorul a povestit si despre intalnirea de pe 16 septembrie, „O seara cu Marcel Iures”, despre propria sa copilarie si despre emotiile starnite de filmul Octav. Asculta tot interviul aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s