Maratonul donatiilor de carte pentru copii la Opera Comica pentru Copii

Campania Daruieste o lume de basm, care a creat 18 bibliotecti sociale pana acum, invita parintii si copiii la Opera Comica pentru Copii in weekendul 28-30 mai, la un maraton de joaca si generozitate.

Campania adună cărţi de la oameni generoşi şi construieşte biblioteci sociale pentru copiii mai puţin norocoşi.

Intrarea la eveniment este gratuita, pentru cei care aduc cărti pentru copii, în stare bună şi le donează campaniei.

Cartile pot fi aduse in spatiul amenajat in curtea Operei Comice pentru Copii vineri, 28 mai, intre orele 16:00 si 20:00, iar sambata si duminica, 29 si 30 mai, intre orele 10:00 si 20:00.

La eveniment sunt prezente si edituri care prezinta cele mai noi carti pentru copii, ateliere creative, copiii se pot juca intr-un labirint atractiv, isi pot incerca curajul in aventura parc, se pot plimba cu barcuta, sa admire gradina cu fluturi, sau chiar sa se plimbe cu masinute electrice.

Tot weekendul, artistii Operei Comice pentru Copii prezinta spectacole iubite de public, iar cei mici sunt invitati chiar si la proiectii de filme.

Campania Dăruieşte o lume de basm este o iniţiativă lansată în decembrie 2018 de Asociaţia Kineto Bebe si de Asociația EMOVERE.

În campanie au fost create deja 18 biblioteci pentru copii şi adulţi mai puțin norocoși in spitale, scoli, gradinite, centre sociale.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s