Mamma Mia, ce de noutati la Itsy Bitsy FM!

Odata cu noul an scolar, Itsy Bitsy FM le aduce parintilor si copiilor din Romania o grila noua, cu multe emisiuni vesele si muzica pentru toata familia!

„Si eu sunt parinte si am nevoie adesea de relaxare, ma ajuta informatiile utile, dar cel mai mult ma ajuta o vorba buna. Noua grila, gandita pentru doua publicuri cu nevoi atat de diferite, cum sunt parintii si copiii, reuseste sa aduca si distractie intregii familii si sustinere parintilor.” declara Nadia Tataru, Director General Itsy Bitsy FM.

„Mamma Mia” (luni – vineri, 10.00 – 13.00), cea mai iubita emisiune pentru mame, are acum doi realizatori noi – o familie fericita: Simona si Rares Dragomir. Cei doi impartasesc cu ascultatorii secretele bucuriei in familie, informatii utile si tips & tricks de parenting.

Si, pentru ca parintii au mai multe intrebari decat copiii, cunoscuta realizatoare Simona Dragomir ne aduce specialisti in parenting, la emisiunea „Meditatii pentru parinti”, iubita de ascultatorii Itsy Bitsy de mai bine de 5 ani.

Iar pentru parintii foarte ocupati, dar dornici sa fie parinti mai buni, noua pastila de parenting, „Meditatii la minut” poate fi ascultata zilnic la radio sau poate fi vizionata pe site-ul nostru.

Pentru ca este o bucurie sa asculti ce-ti place si sa te si distrezi alaturi de copilul tau, ziua incepe la Itsy Bitsy FM cu singurul matinal care strange familia la un loc: „Dimineata in familie” (luni – vineri, 07:00 – 10:00). Luiza Stoica si Mario DeMezzo, un tata implicat si om de cultura apreciat, trezesc cu voie buna toata familia!

Distractie in familie avem si seara, la emisiunea „Joc in familie”, cu Itsy si Bitsy (luni – vineri, 17.00 – 19.00). Raspunsurile la provocarile creative si intrebarile de cultura generala califica cea mai trasnet echipa parinte-copil pentru marele premiu al zilei. Emisiunea este realizata de cunoscutele actrite Dora Ortelecan Dumitrescu si Olga Ioana Bela.

In fiecare sambata si duminica, de la 10.00 la 12.00, Mastera cea Rea vrea sa ajunga la Alba ca Zapada, dar copiii si parintii se lupta sa o tina pe loc. Realizatoarea, actrita Nouria Nouri, invita familia intreaga sa raspunda provocarilor de cultura generala, dar si sa se bucure impreuna la „Salveaz-o pe Alba ca Zapada”.

Noul playlist muzical ofera parintilor si copiilor cea mai vesela si optimista muzica, un amestec potrivit de Adult Contemporary & Family Music. Urmareste grila Itsy Bitsy FM pentru a afla mai multe despre programul nostru.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s