Mai mult decat o calatorie: o experienta spirituala (P)

Cand simti ca ti-ar prinde bine sa pleci in calatorie, stii bine ca iti doresti mai mult decat sa parcurgi o distanta oarecare. stii ca vrei sa evadezi din rutina, sa-ti reincarci bateriiile cu energie. Iar energia vine din experientele pe care le traiesti. Si pentru asta exista TRIPDor.

TRIPDor este un alt fel de agentie de turism, care nu se rezuma la obiective si acomodare. Toate ofertele noastre sunt selectate cu grija, astfel incat sa fie experiente de care iti vei aminti cu placere la intoarcere. Ne straduim mereu sa-ti oferim vacante sau weekenduri despre care vei povesti cu entuziasm alor tai. Sa povestesti cum ai descoperit locuri noi, care nici nu credeai ca pot sa existe in Romania. Sau cum ti-ai luat inima in dinti si ai pornit intr-o aventura plina de adrenalina, intr-un loc plin de autenticitate.

Pentru ca, atunci cand pur si simplu ti-e dor sa traiesti, cel mai bun lucru e un „trip” – adica o calatorie din toate punctele de vedere: pentru minte, pentru inima si pentru simturi.

Si, asa cum tu te bucuri de o asemenea experienta, la fel merita sa se bucure si copilul tau. Pentru ca noi, la TRIPDor, i-am pregatit ceva special pentru vacanta din primul semestru. Special pentru cei mici, am pus la cale o ora de religie mai putin obisnita. In primul rand, pentru ca nu dureaza o ora, ci se intinde pe perioada 2 – 5 noiembrie 2015. Apoi, pentru ca nu vom invata din carti, ca la scoala, ci din locurile pe care le vedem. Vom invata despre minunile creatiei din drumetiile facute pe Saua Tampei si mergand cu telecabina pana la Varful Postavarul. Vom descoperi specificul si istoria comunitatilor crestine, incepand cu biserica ortodoxa Sf. Nicolae din Scheii Brasovului in curtea careia s-a infiintat prima scoala romaneasca. Apoi vom vedea ca biserica si scoala erau strans legate si la sasii din Brasov, vizitand impresionanta Biserica Neagra si gimnaziul infiintat aici de Johannes Honterus. O buna ocazie sa invatam ceva despre Reforma lui Luther. Nu vor lipsi sinagoga si biserica romano-catolica. In cea de-a treia zi, vom vizita manastirea Sambata de Sus de la poalele Muntilor Fagaras. Apoi vom admira sculptura iconostasului bisericii greco-catolice din Sinca Veche. Un atelier de pictura, mancare sanatoasa si desene animate seara vor intregi aceasta experienta din care copilul tau se va intoarce cu multe lucruri frumoase de povestit. Intra acum pe www.tripdor.ro si rezerva-i un loc!

 

SC Tripdor Travel SRL este o structura de economie sociala cofinantata din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, „Investeste in oameni!”


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s