Magical Music from the Movies – Disney in turneu national

Paula Seling, Florin Ristei, Dalma Kovacs dau viata filmelor Disney in premiera show-ului original „Magical Music from the Movies”, din seria DISNEY IN CONCERT.

Dupa sute de reprezentatii de succes in intreaga lume, spectacolul „Magical Music from the Movies”, din seria DISNEY IN CONCERT, ajunge in premiera si in Romania, intr-un turneu national cu reprezentatii in 5 orase.

  • Timisoara – 7 Noiembrie – la Sala Constantin Jude (Olimpia) – ora 19:00
  • Cluj – 8 Noiembrie – la Sala Polivalenta, ora 19:00
  • Bucuresti – 12 Noiembrie – la Sala Palatului, ora 19:00
  • Brasov – 15 Noiembrie – la Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibasi”, ora 19:00
  • Craiova – 23 Noiembrie – la Sala Polivalenta, ora 19:00

Paula Seling, Florin Ristei si Dalma Kovacs, acompaniati de Camerata Regala, vor interpreta cele mai frumoase melodii din celebrele creatii animate Disney, multe dintre ele castigatoare ale premiilor Oscar la categoria Best Original Song: melodii din „The Lion King”, „Frozen”, „The Little Mermaid”, „Mary Poppins”, „Aladdin” sau „Beauty and the Beast”.

Acordurile incantatoare din „Let It Go”, „Circle of Life” sau „I Wan’na Be Like You” vor fi completate de suite instrumentale din „Aladdin”, „Piratii din Caraibe” sau „Cocosatul de la Notre-Dame”.

Spectatorii vor trai o experienta Disney completa, toate aceste capodopere muzicale interpretate live fiind insotite in permanenta de pasaje video de referinta, care vor recrea lumea fabuloasa imaginata de Walt Disney.

„Magical Music from the Movies” – DISNEY IN CONCERT reprezinta o reintalnire cu cele mai indragite personaje Disney de-a lungul unei experiente muzicale unice, care nu trebuie ratata!

Biletele pentru spectacolele din cele 5 orase sunt disponibilie aici, sau in reteaua de magazine Orange, Germanos, Carturesti, Diverta, Vodafone.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s